DRÓB  Jest 3 produktów.

Tylko świeże i wyselekcjonowane mięso drobiowe.

18,10 zł kg

Filet z piersi kurczaka można upiec, usmażyć i grillować. Dobre są roladki, które można owinąć szynką albo boczkiem. Można z niego zrobić gyros i dodawać do makaronu lub ryżu. Filet z piersi kurczaka jest takim elementem mięsa, które wykorzystamy w każdej sytuacji- niezależnie od tego jakie mamy dodatki;-)

0 Recenzje
4,00 zł szt

Smalec gęsi jest jadalnym tłuszczem drobiowym, w 100% z gęsi nie karmionych mechanicznie.

0 Recenzje
3,90 zł szt

Smalec kaczy to produkt szczególnie ceniony przez restauratorów oraz szefów kuchni. Ze względu na wysoki punkt dymienia i odporność na działanie wysokich temperatur, może być używany do smażenia i pieczenia. Nie przypala się oraz nie zmienia smaku przygotowanych na nim potraw.

0 Recenzje
Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów