STEKI WOŁOWE  Jest 6 produktów.

Najlepsze sezonowane steki wołowe i burgery na każdą okazję!

36,00 zł / 600g

Porterhouse to nic innego jak T-bone stek w wersji premium. Różnicą jest rozmiar polędwicy wołowej - w steku Porterhouse jest znacznie więcej polędwicy. Steki z kością sezonujemy na mokro ok 14 dni, dzięki temu są kruche i delikatne. UWAGA! Jeden stek waży ok 600g (0,6 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok-podczas dodawania produktu do koszyka.

1 Recenzje
27,95 zł / 500g

T-Bone stek z rostbefu i polędwicy z kością - jest najsłynniejszym stekiem na świecie. Nazwę swą zawdzięcza kości, która się w nim znajduje i jest w kształcie litery T. Jest jedyny w swoim rodzaju gdyż posiada dwa gatunki mięsa: polędwicę i rostbef. Sezonowany na mokro min 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 500 g. Zostało to uwzględnione w kalkulatorze...

0 Recenzje
10,90 zł / 400g

Proszę nie traktować ossobuco jako tradycyjnego steka- po samym usmażeniu będzie bardzo twardy- wymaga dłuższej obróbki w formie duszenia w wywarze.  UWAGA! Jeden stek waży ok 400g (0,4 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas dodawania produktu do koszyka.

0 Recenzje
15,00 zł / 300g

NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steka z polędwicy, ale ma więcej smaku. Sezonowany na mokro minimum 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas dodawania produktu do koszyka.

2 Recenzje
14,85 zł / 300g

Rib eye stek z antrykotu bez kości. Wykrawany jest z sezonowanych elementów antrykotu wołowego z odpowiednią warstwą tłuszczu zewnętrznego jak i wewnętrznego. Tłuszcz ten tworzy charakterystyczne „oczko”, stąd też nazwa „Rib Eye”. Sezonowany na mokro min 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 300 g (0,3 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas...

1 Recenzje
25,00 zł / 200g

Stek ten wykrawany jest z polędwicy wołowej "J". Tenderloin jest bardzo miękkim i soczystym stekiem. Jest to befsztyk dla bardzo wymagających mięsożerców;-) Sezonowany na mokro minimum 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 200g (0,2 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas dodawania produktu do koszyka.

1 Recenzje
Pokazuje 1 - 6 z 6 elementów