BBQ WSZYSTKO NA GRILLA  Jest 22 produktów.

24,00 zł kg

Karkówka bez kości to najczęściej wybierane mięso na grill. Doskonale nadaje się do wędzenia. Karkówka to również dobra baza do przygotowania klasycznych bitek lub kotletów. Z karkówki zrobisz też gulasz, można ją upiec i podusić z warzywami. Jak widać prawdziwa karkówka z Podlaskiej wsi to bardzo uniwersalne mięso. Sklep mięsny super-stek.pl Poleca.

2 Recenzje
21,90 zł kg

Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe uzyskuję po uwędzeniu, można go też z grillować lub podawać smażony. Dobrze smakuję również boczek podduszany z warzywami i przyprawami. Sklep super-stek Poleca.

3 Recenzje
7,70 zł kg

Słonina to niezbędny dodatek do przygotowania swojskich kiełbas, wytapiania smakowitych skwarek. Słoninę można również wędzić, szczególnie z dodatkiem aromatycznych ziół.

2 Recenzje
23,50 zł kg

Żeberka paski doskonałe na codzienny obiad, uroczyste przyjęcie oraz na grilla ze znajomymi. Przyrządzane na ostro, czy też słodko z odrobiną miodu zawsze smakują wyśmienicie. Żeberka to klasyka Polskiej kuchni. Sklep super-stek.pl Poleca. UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego...

0 Recenzje
36,00 zł / 600g

Porterhouse to nic innego jak T-bone stek w wersji premium. Różnicą jest rozmiar polędwicy wołowej - w steku Porterhouse jest znacznie więcej polędwicy. Steki z kością sezonujemy na mokro ok 14 dni, dzięki temu są kruche i delikatne. UWAGA! Jeden stek waży ok 600g (0,6 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok-podczas dodawania produktu do koszyka.

1 Recenzje
15,90 zł / 300g

Rib eye stek z antrykotu bez kości. Wykrawany jest z sezonowanych elementów antrykotu wołowego z odpowiednią warstwą tłuszczu zewnętrznego jak i wewnętrznego. Tłuszcz ten tworzy charakterystyczne „oczko”, stąd też nazwa „Rib Eye”. Sezonowany na mokro min 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 300 g (0,3 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas...

1 Recenzje
29,00 zł / 500g

T-Bone stek z rostbefu i polędwicy z kością - jest najsłynniejszym stekiem na świecie. Nazwę swą zawdzięcza kości, która się w nim znajduje i jest w kształcie litery T. Jest jedyny w swoim rodzaju gdyż posiada dwa gatunki mięsa: polędwicę i rostbef. Sezonowany na mokro min 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 500 g. Zostało to uwzględnione w kalkulatorze...

0 Recenzje
25,00 zł / 200g

Stek ten wykrawany jest z polędwicy wołowej "J". Tenderloin jest bardzo miękkim i soczystym stekiem. Jest to befsztyk dla bardzo wymagających mięsożerców;-) Sezonowany na mokro minimum 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 200g (0,2 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas dodawania produktu do koszyka.

1 Recenzje
15,90 zł / 300g

NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steka z polędwicy, ale ma więcej smaku. Sezonowany na mokro minimum 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas dodawania produktu do koszyka.

3 Recenzje
18,10 zł kg

Filet z piersi kurczaka można upiec, usmażyć i grillować. Dobre są roladki, które można owinąć szynką albo boczkiem. Można z niego zrobić gyros i dodawać do makaronu lub ryżu. Filet z piersi kurczaka jest takim elementem mięsa, które wykorzystamy w każdej sytuacji- niezależnie od tego jakie mamy dodatki;-)

0 Recenzje
26,50 zł kg

Element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Przeznaczenie kulinarne: Znakomicie nadaje się na burgery, spaghetti oraz inne potrawy gdzie potrzebna jest wysokiej jakości wołowina Sprawdź nasz przepis na: Znakomite burgery z frytkami z cukinii! ;-)

0 Recenzje
31,90 zł kg

Polędwiczka wieprzowa to wykwitnę i delikatne mięso szczególnie polecane do przygotowania ekskluzywnych wędzonek. Polędwiczka smakuję wyśmienicie również po upieczeniu lub podduszeniu z warzywami. Polędwiczka to najdelikatniejszy element półtuszy wieprzowej pozyskany z mięśnia biodrowo-udowego pozbawiony całkowicie tkanki tłuszczowej. Sklep mięsny...

1 Recenzje
27,90 zł kg

Kiełbasa biała surowa cienka – drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki przyprawione pieprzem, świeżym czosnkiem i majerankiem, nadziane w jelita baranie. Tradycyjnie kiełbasa biała cienka najlepiej smakuje po ugotowaniu lub upieczeniu. Polecana również do grillowania oraz jako dodatek do zup. Poznaj swojski smak kiełbasy białej w nowej cienkiej odmianie.

0 Recenzje
26,60 zł kg

Kiełbasa biała surowa – drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki przyprawione pieprzem, świeżym czosnkiem i majerankiem, nadziane w jelita naturalne. Tradycyjnie kiełbasa biała najlepiej smakuje po ugotowaniu lub upieczeniu. Polecana również do grillowania oraz jako dodatek do zup. Poznaj swojski smak białej kiełbasy. 

1 Recenzje
19,60 zł kg

Kaszanka, doskonałe połączenie mięsa i podrobów. Przyprawiona tradycyjnymi przyprawami w osłonce naturalnej.  Wyrobów parzony. Najlepiej podawać na ciepło z pieczywem. Kaszanka świetnie smakuję po upieczeniu lub z grilla.

0 Recenzje
35,00 zł kg

Kiełbasa turosieńska – wyprodukowana z mięsa wieprzowego z dodatkiem wołowiny przyprawiona naturalnymi przyprawami z delikatną nutą papryki ostrej oraz mielonego owocu jałowca co nadaje jej specyficzny smak i aromat. Doskonale smakuje na ciepło jak i na zimną

1 Recenzje
3,20 zł szt

0 Recenzje
8,80 zł szt

0 Recenzje
19,50 zł szt

Opakowanie: 510g Produkowane wg tradycyjnej receptury w Ohio, są to oryginalne sosy amerykańskie o niezwykłym smaku i aromacie. Sosy Mississippi są przeznaczone do dań z grilla, rusztu a także do inaczej pieczonych mięs.

0 Recenzje
19,50 zł szt

Opakowanie: 510g Produkowane wg tradycyjnej receptury w Ohio, są to oryginalne sosy amerykańskie o niezwykłym smaku i aromacie. Sosy Mississippi są przeznaczone do dań z grilla, rusztu a także do inaczej pieczonych mięs.

0 Recenzje
19,50 zł szt

Opakowanie: 510g Produkowane wg tradycyjnej receptury w Ohio, są to oryginalne sosy amerykańskie o niezwykłym smaku i aromacie. Sosy Mississippi są przeznaczone do dań z grilla, rusztu a także do inaczej pieczonych mięs.

0 Recenzje
19,50 zł szt

Opakowanie: 510g Produkowane wg tradycyjnej receptury w Ohio, są to oryginalne sosy amerykańskie o niezwykłym smaku i aromacie. Sosy Mississippi są przeznaczone do dań z grilla, rusztu a także do inaczej pieczonych mięs.

0 Recenzje
Pokazuje 1 - 22 z 22 elementów