WIEPRZOWINA  Jest 29 produktów.

Prawdziwa wieprzowina z Podlaskiej wsi

25,60 zł

Karkówka bez kości to najczęściej wybierane mięso na grill. Doskonale nadaje się do wędzenia. Karkówka to również dobra baza do przygotowania klasycznych bitek lub kotletów. Z karkówki zrobisz też gulasz, można ją upiec i podusić z warzywami. Jak widać prawdziwa karkówka z Podlaskiej wsi to bardzo uniwersalne mięso WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...

4 Recenzje
20,20 zł

W skład elementu wchodzą mięśnie szyi oraz część mięśnia najdłuższego grzbietu, uformowany na kształt walca. Przeznaczenie kulinarne: element szczególnie polecany do grillowania, przygotowania wędzonek, bitek, kotletów, gulaszu a także do pieczenia i duszenia. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

2 Recenzje
22,90 zł

Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe uzyskuję po uwędzeniu, można go też z grillować lub podawać smażony. Dobrze smakuję również boczek podduszany z warzywami i przyprawami. Sklep super-stek Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

7 Recenzje
21,60 zł

Boczek z kością doskonale smakuje po uwędzeniu, można go też grillować lub smażyć. Boczek podduszany z warzywami to również świetny i smaczny pomysł na rodzinny obiad. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
25,50 zł

Schab wieprzowy bez kości, wykwintne chude mięso szczególnie polecane do wszelkiego rodzaju pieczeni, wędzonek, kotletów czy też sznycli. To najbardziej wartościowy element tuszy wieprzowej. Jest to najdłuższy mięsień grzbietu (polędwica). Sklep super-stek Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

1 Recenzje
21,90 zł

Najbardziej wartościowy element tuszy wieprzowej. Jest to najdłuższy mięsień grzbietu (polędwica). Przeznaczenie kulinarne: znakomity element do przygotowania wędzonek, kotletów, sznycli, jak również wszelkiego rodzaju pieczeni. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

5 Recenzje
12,90 zł

Podgardle wieprzowe - polecane do produkcji przetwórczej np. do produkcji wędzonki, wędlin podrobowych, parówek, kiełbas i pasztetów. Element, mięso pochodzi z półtuszy wieprzowej. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

1 Recenzje
15,50 zł

Golonka wieprzowa doskonale smakuje po ugotowaniu, szczególnie w kapuście. Golonka to klasyka Polskiej kuchni i ulubione danie większości mężczyzn. Równie dobrze smakuje po upieczeniu. Mniejszą golonkę można również grillować. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

2 Recenzje
9,90 zł

Słonina to niezbędny dodatek do przygotowania swojskich kiełbas, wytapiania smakowitych skwarek. Słoninę można również wędzić, szczególnie z dodatkiem aromatycznych ziół. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

7 Recenzje
114,50 zł

Szynka ze skórą bez kości doskonale nadaję się do wędzenia, świetnie smakuję pieczona lub duszona z warzywami. Z szynki można również przyrządzić klasyczne sznycle wieprzowe. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

5 Recenzje
24,30 zł

Szynka element szczególnie walory smakowe uzyskuję po uwędzeniu, można z niej zrobić wykwitną pieczeń, lub podąć szynkę duszoną z warzywami. Z szynki można również przyrządzić klasyczne sznycle wieprzowe. Szynka element to podstawa i pomysł na uroczysty obiad lub kolację. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

3 Recenzje
170,10 zł

Szynka z kością bez golonki, doskonale nadaję się do wędzenia, jak również do pieczenia lub duszenia z warzywami. Z szynki można też przyrządzić smakowite sznycle wieprzowe. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
32,50 zł

Polędwiczka wieprzowa to wykwitnę i delikatne mięso szczególnie polecane do przygotowania ekskluzywnych wędzonek. Polędwiczka smakuję wyśmienicie również po upieczeniu lub podduszeniu z warzywami. Polędwiczka to najdelikatniejszy element półtuszy wieprzowej pozyskany z mięśnia biodrowo-udowego pozbawiony całkowicie tkanki tłuszczowej WYBIERZ WAGĘ ORAZ...

1 Recenzje
21,60 zł

Nasze policzki wieprzowe są świeże i idealnie oczyszczone. Jest to propozycja dla koneserów smaku. Kto raz spróbował wolno gotowanych i odpowiednio przyprawionych polików, ten nie raz wróci do tego dania. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

2 Recenzje
70,00 zł

Łopatka z kością doskonale smakuje po uwędzeniu, polecana do przygotowania potraw z mięsa mielonego, świetna na gulasz oraz do duszenia.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

3 Recenzje
22,90 zł

Łopatka trybowana to doskonały materiał na wędzonkę, polecana do przygotowania potraw z mięsa mielonego, świetna na gulasz oraz do duszenia. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

1 Recenzje
9,90 zł

Element uzyskany z półtuszy. Żeberka stanowią pierwsze cztery żebra wraz z częścią chrząstkową, bez odcinka przepołowionego mostka. Pokryty anatomiczną warstwą mięśni. Może być wykorzystywane w gastronomi, do pieczenia, duszenia WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
24,50 zł

Żeberka paski doskonałe na codzienny obiad, uroczyste przyjęcie oraz na grilla ze znajomymi. Przyrządzane na ostro, czy też słodko z odrobiną miodu zawsze smakują wyśmienicie. Żeberka to klasyka Polskiej kuchni. Sklep super-stek.pl Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

2 Recenzje
18,90 zł

Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd.. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
8,00 zł

Móżdżek wieprzowy po polsku to jedno z naszych dań narodowych. Przepis na to danie pamiętają nasze babcie. Móżdżek najpierw krótko się gotuje, a potem smaży z jajkami. To bardzo delikatna potrawa. Często serwowana jako śniadanie lub szybka przekąska.  WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

3 Recenzje
10,00 zł

Jelita wieprzowe grube najczęściej służą jak opakowaniem kiełbas, salcesonów, kaszanek i wszelkiego rodzaju wędlin w osłonkach. Osłona z jelita naturalnego jest w pełni jadalna. Szczególnie polecane do wyrobu domowych tradycyjnych wędlin.UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, jest on sprzedawany w paczkach które ważą ok 1 kg.

1 Recenzje
12,50 zł

Jelita wieprzowe cienkie najczęściej służą jak opakowaniem kiełbas, salcesonów, kaszanek i wszelkiego rodzaju wędlin w osłonkach. Osłonka z jelita naturalnego jest w pełni jadalna. Szczególnie polecane do wyrobu domowych tradycyjnych wędlin.UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, jelita cienkie sprzedawane są na sztuki. Cena dotyczy jednej...

0 Recenzje
5,50 zł

Nogi wieprzowe, gotowane doskonale smakują w galarecie koniecznie podane z octem lub cytryną. To klasyczna Polska potrwa zwana również studzieniną. Kto z Państwa słyszał określanie „lorneta z meduzą”ten wie co dobre. Sklep mięsny super-stek.pl Poleca WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

1 Recenzje
21,90 zł

Uszy wieprzowe w kuchni polskiej nie są zbyt popularne. Można je jednak wędzić oraz suszyć i jeść jako przekąskę. Niektórzy smażą uszy na chrupko inni dodają je do galarety czy bigosu. Jakby ich nie przyrządzić- u nas znajdą Państwo świeże uszy prosto z rozbioru ;-) WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
7,50 zł

Serce wieprzowe zawiera bezcenne dla ludzkiego organizmu substancje. W szczególności witaminy kompleksu B, proteiny, aminokwasy, fosfor, wapń, miedź i cynk. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
5,00 zł

Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

2 Recenzje
7,00 zł

W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
6,00 zł

WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

1 Recenzje
17,00 zł

Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek oraz galaret. Często podaje się je w formie smażonej lub duszonej polanej odpowiednim sosem. Ozory wieprzowe można również marynować lub wędzić. Ponadto wykorzystuje się je do wyrobu wędlin podrobowych, takich, jak: kiszki, salcesony, rolady. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

2 Recenzje
Pokazuje 1 - 29 z 29 elementów