Grasica cielęca

Grasica cielęca

Jest jednym z podrobów, które obecnie wracają do łask. Zawsze popularna w kuchni francuskiej, kiedyś była bardzo lubiana także w Polsce - nazywano ją animelką lub mleczkiem cielęcym. Jest to gruczoł wydzielania wewnętrznego, który zanika u ssaków wraz z nabieraniem dojrzałości płciowej.

40,00 zł brutto

40,00 zł za kg

  • 1 kg
  • 1,5 kg
  • 2 kg
  • 2,5 kg
  • 3 kg

BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI
BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI

Więcej informacji

Jest jednym z podrobów, które obecnie wracają do łask. Zawsze popularna w kuchni francuskiej, kiedyś była bardzo lubiana także w Polsce - nazywano ją animelką lub mleczkiem cielęcym. Jest to gruczoł wydzielania wewnętrznego, który zanika u ssaków wraz z nabieraniem dojrzałości płciowej. Grasica ma delikatną, luźną konsystencję, warto więc skontrastować ją z czymś chrupiącym, na przykład podać na grzance.

Opinie

Oceń 
2020-04-15

Rarytas

bardzo delikatne podroby, danie wyszło wykwintne, polecam

    Oceń 
    2020-02-08

    zadowolona klientka

    dobra cena ,produkt świeży,mąż i ja zachwyceni smakiem

      Oceń 
      2019-05-26

      grasica cielęca

      Zrobiłem według przepisu. Fantastyczne danie . Prawdziwa uczta dla najwybredniejszego podniebienia.

        Napisz swoją opinię!

        Oceń i napisz opinię

        Grasica cielęca

        Grasica cielęca

        Jest jednym z podrobów, które obecnie wracają do łask. Zawsze popularna w kuchni francuskiej, kiedyś była bardzo lubiana także w Polsce - nazywano ją animelką lub mleczkiem cielęcym. Jest to gruczoł wydzielania wewnętrznego, który zanika u ssaków wraz z nabieraniem dojrzałości płciowej.

        Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: