NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steka z polędwicy, ale ma więcej smaku. Sezonowany na mokro minimum 14 dni
UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Gdy dobrze przyrządzimy żeberka wołowe, mięso idealnie odchodzi od kości, jest miękkie i aromatyczne. Jest na to wiele sposobów, żeberka w whisky, w sosie barbecue czy żeberka po burgundzku. Każdy ma swój ulubiony przepis.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Oryginalny włoski ser twardy posiadający D.O.P. (chronione oznaczenie pochodzenia). Jest to ser bardzo dojrzały (12-15 miesięcy), spożywany zazwyczaj po starciu na tarce.
baza do gotowania zup, wywarów, rosołów, sosów, rosół na pieczonych kościach, porcja rosołowa
PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY
Komentarze (5)
Oceń
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
NEW YORK STEK Z ROSTBEFU (waga 300 g)
NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steka z polędwicy, ale ma więcej smaku. Sezonowany na mokro minimum 14 dni
UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.
* Pola wymagane
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO