NEW YORK STEAK

NEW YORK STEK Z ROSTBEFU (waga 300 g)

155

NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steka z polędwicy, ale ma więcej smaku. Sezonowany na mokro minimum 14 dni

UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

15,90 zł brutto

53,00 zł za kg

BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI
BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI

Więcej informacji

Bydło, z którego wykrawany jest nasz rostbef wołowy pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu wołowina jest tak soczysta i delikatna.

Mięso na steki jest sezonowane na mokro minimum 14 dni

NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steka z polędwicy, ale ma więcej smaku.

UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas dodawania produktu do koszyka.

Opinie

Oceń 
2020-07-24

Przegląd wołowiny

Jakość była świetna, smak również rozmiar.
Kupię więcej

    Oceń 
    2019-08-27

    Kruchy stek!

    Swiezy, delikatny stek. Rozplywa sie w ustach!

    • 1 z 1 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.
    Oceń 
    2018-02-22

    Wspaniały New York!

    Wyśmienite mięso, serdecznie polecam!

    • 3 z 3 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.
    Oceń 
    2016-10-25

    http://super-stek.pl/steki-wolowe/152-new-york-stek-z-rostbefu.h

    Stek bardzo dobrej jakości, polecam

    • 6 z 6 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.

    Napisz swoją opinię!

    Oceń i napisz opinię

    NEW YORK STEK Z ROSTBEFU (waga 300 g)

    NEW YORK STEK Z ROSTBEFU (waga 300 g)

    NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steka z polędwicy, ale ma więcej smaku. Sezonowany na mokro minimum 14 dni

    UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

    Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: