Wykonany ze stali chromo-molibdenowej (stal nierdzewna X55CrMo14) i wytrzymałego tworzywa, nóż z serii "Red Spirit". Nóż zaopatrzono w okrągłą, zrobioną w stylu azjatyckim rękojeść. Zastosowany materiał jest antypoślizgowy i higieniczny, a kształt uchwytu zapewni odpowiednią siłę trzymania. Ostrze noża Red Spirit, ze swoją niezwykle ostrą krawędzią tnącą, pozwala na perfekcyjne krojenie surowego lub gotowanego mięsa, pieczeni np. pieczonej wołowiny lub szynki, nadaje się także do prac dekoratorskich, a nawet do rzeźbienia. Jego gładkie, długie i cienkie ostrze, umożliwia krojenie produktów w cienkie plasterki, fantastycznie przecina włókna mięsa nie rozdzierając ich i w ogóle - wykonuje kawał świetnej roboty. Specjaliści firmy Friedr. Dick doradzają, że dla żywotności ostrza lepiej jest myć noże ręcznie, niż wkładać je do zmywarek.
N2013
Nowy
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe uzyskuję po uwędzeniu, można go też z grillować lub podawać smażony. Dobrze smakuję również boczek podduszany z warzywami i przyprawami. Sklep super-stek Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka element szczególnie walory smakowe uzyskuję po uwędzeniu, można z niej zrobić wykwitną pieczeń, lub podąć szynkę duszoną z warzywami. Z szynki można również przyrządzić klasyczne sznycle wieprzowe. Szynka element to podstawa i pomysł na uroczysty obiad lub kolację.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Polędwiczka wieprzowa to wykwitnę i delikatne mięso szczególnie polecane do przygotowania ekskluzywnych wędzonek. Polędwiczka smakuję wyśmienicie również po upieczeniu lub podduszeniu z warzywami. Polędwiczka to najdelikatniejszy element półtuszy wieprzowej pozyskany z mięśnia biodrowo-udowego pozbawiony całkowicie tkanki tłuszczowej
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Doskonałej jakości smalec z dużymi kawałkami boczku oraz skwarek wieprzowych. Smarowany na chrupiący chleb, udekorowany ulubionymi dodatkami jak ogórek kiszony lub świeży pomidor, stanowi pożywną i smaczną przekąskę. Smalec Bekonowy po podgrzaniu jest okrasą dla takich potraw jak pierogi, pyzy czy ziemniaki.
Komentarze (0)
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO