Nasza przyprawa pochodzi z terenów ekologicznych.
Brak produktów
Podczas grillowania mięs i warzyw posypywać po szczypcie ziół po rozżarzonych węglach drzewnych. Unoszący się dym wraz z uwolnionymi z ziół olejkami eterycznymi przechodząc przez pieczone dania nadaje im przyjemnego oraz ciekawego smaku i aromatu. Poprzez posypywanie węgla można ograniczyć ilość przypraw stosowanych bezpośrednio na pieczone dania, dzięki czemu wyglądają one często bardziej aromatycznie. Jest to także dobry sposób na ekspresowe przygotowanie grilla z pięknym aromatem, chociaż wcześniej nie zdążyliśmy odpowiednio przygotować mięsa.
igliwie jałowca, owoc jałowca, ziele tymianku, oregano, ziele bylicy pospolitej po około 20%
Myśliwski oferuje najlepsze, pochodzące z...
PROSZEK DO PIECZENIA: Skład:skrobia...
Mleko, sól, podpuszczka, suszony pomidor,...
EKOLOGICZNY JAŁOWIEC Suszony owoc jałowca...
Ser wędzony, który przygotowujemy na drewnie...
Golonka wieprzowa doskonale smakuje po...
Wspaniale sprawdzą się jako farsz do...
Noga z kurczaka pieczone z ziemniakami,...
Nasze mięso wieprzowe jest chude i smaczne...
Schab długo peklowany (ok 30 dni) przysypany...