Brak produktów
Bardzo delikatny ser z mleka owczego z kawałeczkami trufli bianchetto i trufli letniej (scorzone). Krótki, 30-dniowy okres dojrzewania w warunkach chłodniczych nadaje mu lekko półtwardej konsystencji, która doskonale podkreśla delikatne i kremowe nuty sera i aromaty trufli.
Pochodzenie produktu: Toskania
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Wykwintny ser dla smakoszy, którzy cenią niebanalne połączenia smaków.
Sugestie
Doskonały jako przystawka i przekąska. Perfekcyjnie łączy się z winami.
Ma zastosowanie w różnych potrawach kulinarnych, ale równie dobrze smakuje sam.
Ser dla smakoszy ceniących smak trufli.
Gdy dobrze przyrządzimy żeberka wołowe, mięso...
Ser wędzony, który przygotowujemy na drewnie...
Ogon wołowy - niedoceniany przysmak W naszym...
Element odcięty z górnej części ćwierćtuszy...
Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe...
Drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki...
La Molisana to dostawca włoskich makaronów...
Produkowany ręcznie z mięsa z dzika z dodaną...
Najbardziej wartościowy element tuszy...