Brak produktów
Delikatny, wysokiej jakości ser z pasteryzowanego mleka owczego z dodatkiem naturalnej podpuszczki i wyselekcjonowanych kultur bakterii mlekowych oraz soli z Saline di Volterra, znanych i cenionych już od czasów etruskich naturalnych źródeł solankowych regionu.
Znakomity smak pecorino podkreślony został dodatkiem orzechów włoskich.
Sugestie
Idealny do deski serów, o bardzo przyjemnym smaku orzechów.
Ser dla smakoszy, gotowych na nowe doznania smakowe.
Drylowane włoskie ciemne oliwki Taggiasche w...
Kiełbasa chłopska to mieszanka drobnych mięs...
Łopatka cielęca to mięso, które idealnie nadaje...
Rostbef wołowy to praktycznie najlepszy kawałek...
Jest on tworzony na bazie niepasteryzowanego,...
Salami turosieńskie wołowe - wyprodukowana z...
Ligawa to chude mięso, delikatne i soczyste o...
Kiełbasa średnio rozdrobniona z mięsa z dzika z...
Słonina gruba to niezbędny dodatek do...
Kiełbasa biała surowa – drobne mięso wieprzowe...