Imbir stosuje się jako przyprawę do zup, pieczonego mięsa wieprzowego, dziczyzny i baraniny. Dodaje delikatnego smaku potrawom z ryżu, jajek, słodkim deserom, kompotom, różnym słodyczom. Imbir dodaje się do ogórków marynowanych i dyni marynowanej.
Element uzyskany z półtuszy. Żeberka stanowią pierwsze cztery żebra wraz z częścią chrząstkową, bez odcinka przepołowionego mostka. Pokryty anatomiczną warstwą mięśni. Może być wykorzystywane w gastronomi, do pieczenia, duszenia
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina o grubości 4-8 cm ze skórą. Jest to niezbędny dodatek do przygotowania swojskich kiełbas, wytapiania smakowitych skwarek. Słoninę można również wędzić, szczególnie z dodatkiem aromatycznych ziół.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Wyróżniający się smakiem Smalec z Wołowiną i Grzybami!
Smak który powstał w oparciu o wysokiej jakości składniki oraz bukiet przypraw takich jak czosnek, tymianek, czarny pieprz i rozmaryn. Aromatyczny, przywołujący naturę smak wołowiny z leśnymi grzybami najlepiej smakuje serwowany na pajdzie grubej świeżej kromki chleba z dodatkiem kiszonego ogórka.
Komentarze (0)
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Trawa żubrówka mielona EKO 20g
Ekologiczna turówka mielona
Mielona turówka stanowi komponent wykwintnych sosów oraz marynat używanych głównie do dziczyzny, drobiu i królików.
Skład: turówka wonna 100%
Masa netto: 20g
* Pola wymagane
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO