Brak produktów
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni, posypana mieszankę przypraw (papryka). Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny w papryce.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni, posypana mieszankę przypraw (papryka). Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny w papryce.
Przysmak jak wszystko tutaj
Natychmiast po otworzeniu paczki ukroiłem słuszną porcję do obłożenia chleba.... Tu dodam, że produkt świetnie zapakowany - w ogóle wszystkie zapakowane w specjalnym pudle, a w nim na produktach interesujący przepis kulinarny. Gdybyż tu była słonina dojrzewająca, to ze sklepu wcale bym nie wychodził. I tak ma być!
EKOLOGICZNY LUBCZYK Przyprawia się nim potrawy...