Brak produktów
Element uzyskany z półtuszy. Żeberka stanowią pierwsze cztery żebra wraz z częścią chrząstkową, bez odcinka przepołowionego mostka. Pokryty anatomiczną warstwą mięśni. Może być wykorzystywane w gastronomi, do pieczenia, duszenia
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Element uzyskany z półtuszy. Żeberka stanowią pierwsze cztery żebra wraz z częścią chrząstkową, bez odcinka przepołowionego mostka. Pokryty anatomiczną warstwą mięśni.
Może być wykorzystywane w gastronomi, do pieczenia, duszenia
Boczek peklowany z dodatkiem przypraw...
Kmin rzymski mielony Eko Kmin rzymski ma...
EKOLOGICZNA POSYPKA DO PIECZONEGO CHLEBA...
Łój wołowy Gotowanie jest tradycyjnie uważane...
UNIWERSALNA PRZYPRAWA Z DZIKICH ZIÓŁ EKO...
Najbardziej wartościowy element tuszy...
Rib eye stek z antrykotu bez kości. Wykrawany...
Szynka łososiowa wędzona zimnym dymem w...
Szynka ze skórą bez kości doskonale nadaję się...