Mięso wieprzowe kl. II

Mięso wieprzowe kl. II

Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd..

WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

18,90 zł brutto

18,90 zł za kg

  • 0,5 kg
  • 1 kg
  • 1,5 kg
  • 2 kg
  • 2,5 kg
  • 3 kg

Więcej informacji

Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd..

Opinie

Oceń 
2021-01-22

rewelacja

Pyszne mięso! Mój mąż zachwycał się gulaszem , który przygotowałam z zakupionej wieprzowinki.

    Napisz swoją opinię!

    Oceń i napisz opinię

    Mięso wieprzowe kl. II

    Mięso wieprzowe kl. II

    Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd..

    WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

    Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: