Mięso wieprzowe kl. II

Mięso wieprzowe kl. II

Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd..

WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

18,90 zł brutto

18,90 zł za kg

  • 0,5 kg
  • 1 kg
  • 1,5 kg
  • 2 kg
  • 2,5 kg
  • 3 kg

BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI
BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI

Więcej informacji

Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd..

Opinie

Oceń i napisz opinię

Mięso wieprzowe kl. II

Mięso wieprzowe kl. II

Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd..

WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: