Brak produktów
Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd..
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd..
rewelacja
Pyszne mięso! Mój mąż zachwycał się gulaszem , który przygotowałam z zakupionej wieprzowinki.
Kiełbasa szynkowa – produkowana z mięsa...
Móżdżek wieprzowy po polsku to jedno z naszych...
Schab wieprzowy bez kości, wykwintne chude...
Drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki...
Ekologiczne kadzidełko odtraszajce komary - 5...
Kaszanka, doskonałe połączenie mięsa i...
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
Schab wędzony gorącym dymem w wędzarni...