Brak produktów
Antrykot wołowy z kością znakomicie nadaje się na steki wołowe oraz pieczeń. Przerosty tłuszczu, które są charakterystyczne dla antrykotu nadają mu niebywały, soczysty smak.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Bydło, z którego wykrawany jest nasz antrykot wołowy pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu wołowina jest tak soczysta i delikatna.
Antrykot wołowy z kością znakomicie nadaje się na steki wołowe oraz pieczeń. Przerosty tłuszczu, które są charakterystyczne dla antrykotu nadają mu niebywały, soczysty smak.
Super smak
Mięso użyte w jakimkolwiek daniu jest miękkie i soczyste , polubiłam wołowinę :)
Cudo!
Pieczony w rękawie tylko z solą i pieprzem.... Po prostu niewiarygodnie smaczny. Warto!
Wędzonka chłopska wędzona gorącym dymem w...
Kindziuk wyprodukowany z grubo-rozdrobnionego...
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po...
Kiełbasa z rozdrobnionego mięsa wieprzowego z...
Drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki...
Mięso peklowane metodą suchą, poprzez...
Curry EKO Curry to mieszanina sproszkowanych...
Wołowina na tatar to starannie wyselekcjonowane...
Kwiat muszkatołowy eko 25g Kwiat muszkatołowy...
Mięso długo peklowane (ok 30 dni) przysypane...