Brak produktów
Gdy dobrze przyrządzimy żeberka wołowe, mięso idealnie odchodzi od kości, jest miękkie i aromatyczne. Jest na to wiele sposobów, żeberka w whisky, w sosie barbecue czy żeberka po burgundzku. Każdy ma swój ulubiony przepis.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Bydło, z którego wykrawane są nasze żeberka wołowe pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu są tak soczyste i delikatne. Gdy dobrze przyrządzimy żeberka wołowe, mięso idealnie odchodzi od kości, jest miękkie i aromatyczne.
Genialne
Najlepszy rosół ze szpondera jaki kiedykolwiek jadłam. Smak zarówno rosołu, jak i mięsa zachwyca całą rodzinę.
Każdy miłośnik kulinariów wie, ile dobrego...
Mięso gulaszowe z jelenia to element mięsa dla...
EKOLOGICZNA KOZIERADKA MIELONA Kozieradkę...
Kiełbasa Kmicica wołowa - wyprodukowana z...
KURKUMA EKO Jest składnikiem różnych mieszanek...
Jest on tworzony na bazie niepasteryzowanego,...
POMIDORY SUSZONE EKO Pomidory suszone zawierają...
SÓL HIMALAJSKA Z EKO ZIOŁAMI Dzięki starannie...
Kiełbasa żywiecka – wyprodukowana wyłącznie z...
Rostbef wołowy to praktycznie najlepszy kawałek...