Zupa kolagenowa ma cudowne właściwości lecznicze. Do przygotowania wywaru używamy kawałków mięsa znajdujących się blisko kości, ponieważ są one lekkostrawne oraz kości, które powinny być przecięte, aby szpik mógł się wydobyć – doprawiamy wg uznania. Składniki gotujemy ok. 3 godz. dzięki temu uzyskamy najlepsze właściwości lecznicze.
Kiełbasa szynkowa
51,45 zł
(51,45 zł / kg)
Bruttopreis
Benutzeranpassung
SKŁADNIKI:
Mięso wieprzowe ,sól, skrobia ziemniaczana ,pieprz naturalny , gałka muszkatołowa ,kolendra, substancja konserwująca- azotyn sodu (sól peklująca)
Osłonka niejadalna
Do wyprodukowania 100g produktu zużyto 125g mięsa wieprzowego
WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100G PRODUKTU:
Wartość energetyczna 799KJ / 191kcal
Tłuszcz 9g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,9g)
Węglowodany 0,4g (w tym cukry 0,3g)
Białko 27g
Sól 2,1g
Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch ...
Kommentare (1)
Rang