Dary Natury to firma działająca w branży zielarskiej oraz zdrowej żywności. Położona jest w południowej części województwa podlaskiego, w powiecie siemiatyckim, w małej, ukrytej wśród lasów wiosce Koryciny. Rejon wokół firmy charakteryzuje się wyjątkową lesistością oraz zróżnicowaniem terenu. Warunki te sprzyjają występowaniu dużej ilości roślin, które są zbierane jako surowiec zielarski. W tej okolicy od wielu pokoleń istnieje również tradycja zbierania roślin zielarskich ze stanu naturalnego. Obok surowców zebranych ze stanu naturalnego wykorzystujemy również plony pozyskane z upraw w gospodarstwach ekologicznych.
P271
Neu
Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch ...
Pierś z kaczki ze skórą to doskonały wybór dla osób, które cenią sobie soczyste, aromatyczne mięso. Skórka, która otula pierś, nie tylko dodaje chrupkości, ale także pomaga zachować wilgotność mięsa podczas smażenia. Pierś z kaczki najlepiej smakuje średnio wysmażona, podana z sosem z czerwonych owoców lub cytrusów. Idealna do przygotowania zarówno na patelni, jak i w piekarniku. Możesz spróbować marynować ją w sosie sojowym z imbirem i czosnkiem, a następnie delikatnie podsmażyć, by uzyskać idealnie chrupiącą skórkę. Jak powiedziała kiedyś Julia Child: "Nic nie dorównuje smakowi dobrze przygotowanej kaczki."
W 2019r zdobywca złotego i srebrnego medalu na World Steak Challenge! Czyli jest to jeden z najlepszych steków na świecie! I proszę nam uwierzyć, że faktycznie tak jest. Pochodzący z Urugwaju, od bydła rasy Black Angus, o niezwykłej marmurkowości i soczystości.
Sezonowany na sucho min 30 dni
RASA - BLACK ANGUS / MIEJSCE HODOWLI - URUGWAJ / PRODUCENT - THE BLACK
UWAGA! W zestawie są 4 steki po 200g - Dodając produkt do koszyka, kupujesz 4 steki.
Zupa kolagenowa ma cudowne właściwości lecznicze. Do przygotowania wywaru używamy kawałków mięsa znajdujących się blisko kości, ponieważ są one lekkostrawne oraz kości, które powinny być przecięte, aby szpik mógł się wydobyć – doprawiamy wg uznania. Składniki gotujemy ok. 3 godz. dzięki temu uzyskamy najlepsze właściwości lecznicze.
Jest to jedna z najstarszych i najbardziej znanych przypraw, niezastąpiona do zup, rosołów, duszonych warzyw, sosów, wędlin potraw smażonych, galaretek itp. Liść laurowy stosuje się przy sporządzaniu marynat oraz przy kiszeniu kapusty.
Kommentare (1)
Rang
Ihre Bewertung der Rezension kann nicht gesendet werden
Kommentar melden
Möchten Sie diesen Kommentar wirklich melden?
Meldung gesendet
Ihre Meldung wurde übermittelt und wird durch einen Moderator geprüft.
Ihre Meldung kann nicht gesendet werden
Eigenen Kommentar verfassen
Bewertung gesendet
Ihr Kommentar wurde gespeichert und wird sofort nach Freigabe durch einen Moderator angezeigt.
Ihre Bewertung kann nicht gesendet werden
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO