Firma Agro-Top powstała w 1993 roku jako producent spożywczego smalcu wieprzowego. Zakład produkcyjny firmy mieści się w malowniczej miejscowości Kolonia Gręzówka, na Podlasiu. Pieczołowicie dba o najwyższą jakość wytwarzanych produktów oraz świadczonych usług. Jakość ta zapewniona jest przez dobór starannie wyselekcjonowanego surowca od uznanych i nadzorowanych dostawców oraz przez nakłady inwestycyjne w rozwój technologii. Ponad 20- letnie doświadczenie w zakresie pozyskiwania, wytopu, produkcji i wykorzystania tłuszczów uczyniły z firmy eksperta w swojej dziedzinie. Produkowane przez nich wyroby są ważnymi surowcami dla przemysłu spożywczego, paszowego, petfoodowego oraz chemicznego.
567
Neu
Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch ...
Udziec trybowany z kurczaka nadbiebrzańskiego to idealny wybór dla wszystkich, którzy cenią sobie mięso drobiowe o głębokim smaku, lecz preferują filetowany udziec z kurczaka bez kości. Dzięki specjalnemu trybowaniu, czyli usunięciu kości, trybowany udziec z kurczaka zachowuje swoją soczystość i łatwość przygotowania – wystarczy lekka marynata, by stworzyć prawdziwą ucztę. Doskonały do smażenia, pieczenia, a nawet grillowania, sprawdzi się jako stek z kurczaka lub dodatek do aromatycznych dań jednogarnkowych. Spróbuj go przyrządzić z rozmarynem, czosnkiem i sokiem z cytryny, a na pewno zachwyci wszystkich smakoszy. Jak mawiają najlepsi szefowie kuchni: "Dobre danie zaczyna się od doskonałego składnika!"
Jedno opakowanie zawiera 3 szt udźca i waży ok 0,7 kg
Kiełbasa chłopska to mieszanka drobnych mięs wieprzowych doprawionych świeżym czosnkiem, mielonym naturalnym pieprzem i majerankiem. Kiełbasa wędzona na ciepło dymem dębowo – olchowym i następnie odparzana. Kiełbasa chłopska najlepiej smakuje podana na gorąco, opiekana na grillu lub w ognisku
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab wędzony gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Chude mięso barwy czerwonobrunatnej o charakterystyczny swojskim aromacie i smaku wędzonki. Spróbuj wędzonego schabu z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka peklowane metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia, co sprawia że szynkę z komina można długo przechowywać bez utraty walorów kulinarnych. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs pieczonych i wędzonych
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kommentare (1)
Rang
Ihre Bewertung der Rezension kann nicht gesendet werden
Kommentar melden
Möchten Sie diesen Kommentar wirklich melden?
Meldung gesendet
Ihre Meldung wurde übermittelt und wird durch einen Moderator geprüft.
Ihre Meldung kann nicht gesendet werden
Eigenen Kommentar verfassen
Bewertung gesendet
Ihr Kommentar wurde gespeichert und wird sofort nach Freigabe durch einen Moderator angezeigt.
Ihre Bewertung kann nicht gesendet werden
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO