Dary Natury to firma działająca w branży zielarskiej oraz zdrowej żywności. Położona jest w południowej części województwa podlaskiego, w powiecie siemiatyckim, w małej, ukrytej wśród lasów wiosce Koryciny. Rejon wokół firmy charakteryzuje się wyjątkową lesistością oraz zróżnicowaniem terenu. Warunki te sprzyjają występowaniu dużej ilości roślin, które są zbierane jako surowiec zielarski. W tej okolicy od wielu pokoleń istnieje również tradycja zbierania roślin zielarskich ze stanu naturalnego. Obok surowców zebranych ze stanu naturalnego wykorzystujemy również plony pozyskane z upraw w gospodarstwach ekologicznych.
P238
Neu
Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch ...
Nasz ekologiczny mielony cynamon cejloński to esencja prawdziwego cynamonu prosto z Cejlonu. Jego intensywny aromat i słodki, korzenny smak są niezastąpione w kuchni, idealne do wzbogacenia wypieków, napojów i dań mięsnych. Bez sztucznych dodatków, ten cynamon dodaje autentycznego, naturalnego smaku Twoim ulubionym potrawom.
Wątróbka z kurczaka, zwana również wątróbką drobiową, to delikatne, soczyste mięso, które doskonale sprawdzi się jako składnik zdrowych i smacznych potraw. Pochodzi z kurczaka nadbiebrzańskiego, co zapewnia jej wyjątkową jakość i smak. Wątróbka drobiowa jest bogata w żelazo, witaminy z grupy B i białko, co czyni ją idealnym wyborem dla osób dbających o zdrową dietę. Wypróbuj wątróbkę drobiową z jabłkiem – to połączenie słodyczy owoców i delikatnego smaku wątróbki sprawi, że Twoje danie będzie niepowtarzalne. Jest szybka w przygotowaniu i pełna wartości odżywczych.
Jak mawiał Auguste Escoffier: „Wątróbka to esencja smaku – nie da się jej niczym zastąpić!”.
Pierś z kaczki ze skórą to doskonały wybór dla osób, które cenią sobie soczyste, aromatyczne mięso. Skórka, która otula pierś, nie tylko dodaje chrupkości, ale także pomaga zachować wilgotność mięsa podczas smażenia. Pierś z kaczki najlepiej smakuje średnio wysmażona, podana z sosem z czerwonych owoców lub cytrusów. Idealna do przygotowania zarówno na patelni, jak i w piekarniku. Możesz spróbować marynować ją w sosie sojowym z imbirem i czosnkiem, a następnie delikatnie podsmażyć, by uzyskać idealnie chrupiącą skórkę. Jak powiedziała kiedyś Julia Child: "Nic nie dorównuje smakowi dobrze przygotowanej kaczki."
PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY
Jeden filet waży ok 0,50 kg
Kommentare (1)
Rang
Ihre Bewertung der Rezension kann nicht gesendet werden
Kommentar melden
Möchten Sie diesen Kommentar wirklich melden?
Meldung gesendet
Ihre Meldung wurde übermittelt und wird durch einen Moderator geprüft.
Ihre Meldung kann nicht gesendet werden
Eigenen Kommentar verfassen
Bewertung gesendet
Ihr Kommentar wurde gespeichert und wird sofort nach Freigabe durch einen Moderator angezeigt.
Ihre Bewertung kann nicht gesendet werden
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO