Dary Natury to firma działająca w branży zielarskiej oraz zdrowej żywności. Położona jest w południowej części województwa podlaskiego, w powiecie siemiatyckim, w małej, ukrytej wśród lasów wiosce Koryciny. Rejon wokół firmy charakteryzuje się wyjątkową lesistością oraz zróżnicowaniem terenu. Warunki te sprzyjają występowaniu dużej ilości roślin, które są zbierane jako surowiec zielarski. W tej okolicy od wielu pokoleń istnieje również tradycja zbierania roślin zielarskich ze stanu naturalnego. Obok surowców zebranych ze stanu naturalnego wykorzystujemy również plony pozyskane z upraw w gospodarstwach ekologicznych.
P270
Nowy
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Kiełbasa z dzika to wyjątkowy produkt, który łączy w sobie dzikość natury i tradycję polskiego rzemiosła. Średnio rozdrobniona kiełbasa została stworzona z mięsa z dzika i wieprzowiny, co nadaje jej unikalny smak. Ręczna selekcja surowca i naturalne przyprawy gwarantują najwyższą jakość i autentyczność. Proces wędzenia dymem bukowo-olchowym nadaje kiełbasie niezapomniany aromat, który zachwyci każdego smakosza. Każde 100g produktu powstało z aż 84,2g mięsa z dzika, co podkreśla jej intensywny smak. Idealna na grilla, do kanapek lub jako dodatek do tradycyjnych polskich potraw.
Schab wędzony gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Chude mięso barwy czerwonobrunatnej o charakterystyczny swojskim aromacie i smaku wędzonki. Spróbuj wędzonego schabu z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Udziec wołowy zmielony na tatar to gwarancja świeżości i najwyższej jakości. Nasze mięso pochodzi z najlepszych polskich hodowli i jest starannie wyselekcjonowane, aby zapewnić doskonały smak i delikatną konsystencję. Idealny na tradycyjny tatar.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa chłopska to mieszanka drobnych mięs wieprzowych doprawionych świeżym czosnkiem, mielonym naturalnym pieprzem i majerankiem. Kiełbasa wędzona na ciepło dymem dębowo – olchowym i następnie odparzana. Kiełbasa chłopska najlepiej smakuje podana na gorąco, opiekana na grillu lub w ognisku
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Komentarze (1)
OCENA
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO