Brak produktów
Tradycyjna, oryginalna, w stylu American BBQ, wolno pieczona łopatka wieprzowa w ciemnym sosie z dodatkiem wędzonej śliwki. Konserwy należy przechowywać w temp. od 4°C do 15°C Skład Łopatka wieprzowa, Koncentrat pomidorowy, Musztarda Dijon, Sos Worcestershire, Suszona śliwka, Pieprz, Sól, Cukier, Czosnek granulowany, Imbir mielony, Papryka słodka mielona...
Porcja pełna mielonej łopatki wieprzowej w śmietanowym sosie połączonym z pysznymi serami. Konserwy należy przechowywać w temp. od 4°C do 15°C Skład Łopatka wieprzowa, Śmietana 30%, Ser Gorgonzola, Ser Mimolette, Bulion warzywny, Pieprz, Sól, Skrobia kukurydziana Masa netto: 270 g
Vege porcja na chłodniejsze dni, połączenie kapusty z dynią, z dodatkiem rodzynek i daktyla w lekko pikantnym wydaniu. Zastrzyk zdrowia na zimowy spadek energii. Konserwy należy przechowywać w temp. od 4°C do 15°C Skład Kapusta Biała, Dynia, Cebula, Czosnek, Daktyle, Rodzynki, Kurkuma, Papryka słodka mielona, Śmietana 30 %, Pieprz, Sól Masa netto: 280 g
Chyba najbardziej rozchwytywana pucha Iron Chefa. W środku znajdziesz kruchy, a zarazem lekko przetłuszczony boczek, długo duszony w piwie lubuskim z dodatkiem anyżu i ziół. Konserwy należy przechowywać w temp. od 4°C do 15°C Skład Boczek, piwo lubuskie, cebula, oliwa, czosnek, sos sojowy, demi glace, bulion warzywny, anyż, sól, pieprz, skrobia...
Żelazna porcja z udkiem z kurczaka w sosie maślano-śmietanowym z dodatkiem zielonego pora, klasyk dla fanów białego mięsa. Prawdziwa dawka protein w niebanalnym sosie. Konserwy należy przechowywać w temp. od 4°C do 15°C Skład Udko z kurczaka, cebula, czosnek, tymianek, rozmaryn, oliwa, białe wino, śmietana 30%, bulion warzywny, por, sól, pieprz, skrobia...
Goleń wołowa w śmietanowym sosie z suszonymi podgrzybkami, konkretna pozycja dla fanów najlepszej wołowiny. Konserwy należy przechowywać w temp. od 4°C do 15°C Skład Goleń wołowa, podgrzybek suszony, cebula, oliwa, czosnek, demi glace, bulion warzywny, śmietana 30%, sól, pieprz, skrobia kukurydziana, sól peklująca. Masa netto: 300 g
Rozpływające się w ustach poliki wieprzowe w ciemnym sosie z dodatkiem musztardy dijon. Klasyka i bestseller zarazem. Konserwy należy przechowywać w temp. od 4°C do 15°C Skład Polik wieprzowy, cebula, czosnek, śmietana 30%, demi glace, bulion warzywny, musztarda dijon, sól, pieprz, skrobia kukurydziana, sól peklująca. Masa netto: 300 g
Kompozycja pieczonych warzyw w akompaniamencie czerwonej fasoli i ciecierzycy z aromatem kminu rzymskiego. Konserwy należy przechowywać w temp. od 4°C do 15°C Skład Ciecierzyca, fasola czerwona, pieczarka, seler, korzeń pietruszki, marchew, czosnek, cebula, koncentrat pomidorowy, bulion warzywny, sól, pieprz, kmin rzymski, tymianek suszony, oliwa z...
Gotowe posiłki o restauracyjnej jakości, długim terminie przydatności i recepturze zawierającej jedynie wysokiej jakości produkty.