Brak produktów
Szynka z dzika, wędzona,parzona. Produkowana z ręcznie selekcjonowanych mięśni dzika. Dzięki naturalnej marynacie z ziół i przypraw nabiera kruchości i charakterystycznego, wyjątkowego smaku, nie tracąc jednocześnie naturalnych walorów mięsa z dziczyzny.Wyjątkowego aromatu dodaje wędzenie dymem bukowo – olchowym
Szynka z jelenia,wędzona,parzona. Produkowana z najwyższej jakości mięsa jelenia, pozyskiwanego z okolic Białowieskiej Puszczy. Całkowicie naturalna, chuda wędlina o ciemno różowej barwie, świadczącej o dużej zawartości żelaza Swoją delikatność i kruchość zawdzięcza marynacie z naturalnych przypraw i ziół. Wędzenie dymem olchowo- bukowym dodaje...
Szynka z sarny, wędzona,parzona. Produkowana z selekcjonowanych mięśni udźca sarny. Dzięki procesowi peklowania w zalewie z oryginalnej mieszanki ziół i naturalnych przypraw, zachowuję swoją naturalną strukturę i barwę charakterystyczną dla mięsa z dziczyzny. Dodatkowo delikatny, słodkawy smak sarniny zostaje podkreślony wędzeniem dymem olchowo – bukowym.
Boczek peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych, wędzony gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej. Barwa czerwonobrunatna, smak wyrazisty pełny. Charakter mięsa podkreśla swojski aromat wędzonki. Spróbuj wędzonego boczku z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca. Cały kawałek waży ok 3 kg WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY...
Boczek łososiowy wędzony zimnym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Boczek o wyrazistym głęboki smaku świetne sprawdzi się jako główny składnik przystawek lub klasycznych kanapek. Poznaj swojski smak boczku wędzonego łososiowego. Sklep mięsny Super-Stek.pl poleca Cały kawałek waży ok 1 kg -1,5 kg WYBIERZ WAGĘ ORAZ...
Boczek peklowany metodą suchą, poprzez nacieranie. Wędzony i pieczony z dodatkiem przypraw. Ciemna barwa mięsa świadczy o długim procesie pieczenia, boczek z komina można długo przechowywać bez utraty walorów kulinarnych. Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki Cały kawałek waży ok 1 kg - 1,5 kg WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
Karkówka wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Doskonałe karkówka barwy czerwonobrunatnej o wyraźnym smaku mięsa wędzonego. Delikatna nuta przypraw, użytych podczas peklowania doskonale podkreśla tradycyjny charakter i smak karkówki Cały kawałek waży ok 1,5 kg - 2 kg WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY...
Mięso peklowane metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia co sprawia że karkówkę można długo przechowywać bez utraty walorów smakowych Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki Cały kawałek waży ok 2 kg WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ -...
Polędwiczka peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych, wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej. Barwa czerwonobrunatna, smak wyrazisty pełny. Charakter mięsa podkreśla swojski aromat wędzonki. Spróbuj doskonałej wędzonej polędwiczki z Podlasia. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab długo peklowany (ok 30 dni) przysypany mieszanką naturalnych przypraw, głównie pieprz i czosnek. Suszony w suszarni do utraty 40% masy mięsa oraz otrzymania barwy brunatno-wiśniowej. Schab babuni jak większość suszonych i podsuszanych wędliny można długo przechowaćWYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab wędzony gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Chude mięso barwy czerwonobrunatnej o charakterystyczny swojskim aromacie i smaku wędzonki. Spróbuj wędzonego schabu z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab krotoszyński wędzony gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Mięso barwy czerwonobrunatnej o wyraźnym smaku typowym dla mięs wędzonych gorącym dymem. Delikatna nuta przypraw, użytych podczas peklowania doskonale podkreśla tradycyjny charakter mięsa WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Doskonały soczysty schab barwy czerwonobrunatnej o swojski smaku typowym dla mięs wędzonych. Delikatna nuta przypraw doskonale podkreśla tradycyjny charakter i smak schabu. Spróbuj jak smakuje schab wędzony krotoszyński z tłuszczykiemWYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ...
Schab peklowany metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia, co sprawia że schab z komina można długo przechowywać bez utraty walorów smakowych. Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni, posypana mieszankę przypraw (majeranek). Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny w majeranku. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni, posypana mieszankę przypraw (papryka). Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny w papryce. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni i posypaniu mieszanką przypraw, gotowa do spożycia. Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny solonej z przyprawami. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso długo peklowane (ok 30 dni) przysypane mieszanką naturalnych przypraw, głównie pieprz i czosnek. Suszone w suszarni do utraty 40% masy mięsa oraz otrzymania barwy brunatno-wiśniowej. Szynkę jak prawie każde suszone i podsuszane wędliny można długo przechować. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs dojrzewających i suszonych.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ...
Słonina peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych, wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, o wyrazistym smaku domowej wędzonki. Spróbuj wędzonego boczku z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Doskonałe chude ale i soczyste mięso barwy czerwonobrunatnej o wyraźnym smaku. Delikatna nuta przypraw użytych podczas peklowania podkreśla tradycyjny charakter szynki. Spróbuj jak smakuje wiejska szynka wędzona z Podlasia WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY...
Szynka łososiowa wędzona zimnym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Mięso barwy czerwonobrunatnej, delikatne, chude i soczyste. Szynka o wyrazistym głęboki smaku, świetne sprawdzi się jako główny składnik wykwintnych przystawek lub klasycznych kanapek. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ -...
Szynka peklowane metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia, co sprawia że szynkę z komina można długo przechowywać bez utraty walorów kulinarnych. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs pieczonych i wędzonychWYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY...
Szynka z tłuszczykiem wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej. Barwa czerwonobrunatna, smak wyrazisty pełny. Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki. Spróbuj doskonałej wędzonej szynki z tłuszczykiem. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka wędzona z nogą - specjalna propozycja dla smakoszy podlaskich kulinariów. Specjalnie peklowana oraz długo wędzona- idealna na "Biesiadny Stół" UWAGA! Ze względu na specyfikę Szynki wędzonej z nogą, wykonujemy ją na zamówienie, czas oczekiwania to 7 dni. Jedna szynka waży ok 7 kg - 9 kg
Wędzonka chłopska wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Wędzonka o barwie czerwonobrunatnej i charakterystyczny wyrazistym, swojskim aromacie. Spróbuj wędzonki chłopskiej z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Żeberka wędzone gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych. Soczyste żeberka o swojski wyrazistym smaku typowym dla mięs wędzonych gorącym dymem. Przyprawy użyte podczas peklowania podkreślają tradycyjny charakter i doskonały smak żeberek. Spróbuj jak smakują wędzone żeberka z Podlaskiej wsi.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ -...
Żeberka paski wędzone gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych. Soczyste żeberka barwy czerwonobrunatnej o swojski smaku typowym dla mięs wędzonych gorącym dymem. Przyprawy użyte podczas peklowania podkreślają tradycyjny charakter i doskonały smak żeberek. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ...
Smakoszom wyrobów drobiowych polecamy roladę, wykonaną z wysokiej jakości delikatnego mięsa z kurczaka. Doskonale nadaje się na kanapki. Składniki: mięso drobiowe bez kości, sól, mieszanka warzyw, liść pietruszki, cebula suszona, pieprz biały
Polecamy roladę, wykonaną z wysokiej jakości delikatnego mięsa cielęcego. Doskonale nadaje się na kanapki. Składniki: mięso wieprzowe, mięso cielęce, sól, pieprz naturalny, skrobia ziemniaczana, czosnek, majeranek, cukier, sól peklująca