Produkowana z ręcznie selekcjonowanych mięśni dzika. Dzięki naturalnej marynacie z ziół i przypraw nabiera kruchości i charakterystycznego, wyjątkowego smaku, nie tracąc jednocześnie naturalnych walorów mięsa z dziczyzny. Wyjątkowego aromatu dodaje wędzenie dymem bukowo – olchowym
Produkowana z najwyższej jakości mięsa jelenia, pozyskiwanego z okolic Białowieskiej Puszczy. Całkowicie naturalna, chuda wędlina o ciemno różowej barwie, świadczącej o dużej zawartości żelaza Swoją delikatność i kruchość zawdzięcza marynacie z naturalnych przypraw i ziół. Wędzenie dymem olchowo- bukowym dodaje charakterystycznego aromatu.
Produkowana z selekcjonowanych mięśni udźca sarny. Dzięki procesowi peklowania w zalewie z oryginalnej mieszanki ziół i naturalnych przypraw, zachowuję swoją naturalną strukturę i barwę charakterystyczną dla mięsa z dziczyzny. Dodatkowo delikatny, słodkawy smak sarniny zostaje podkreślony wędzeniem dymem olchowo – bukowym.
Boczek peklowany metodą suchą, poprzez nacieranie. Wędzony i pieczony z dodatkiem przypraw. Ciemna barwa mięsa świadczy o długim procesie pieczenia, boczek z komina można długo przechowywać bez utraty walorów kulinarnych. Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki
Cały kawałek waży ok 1 kg - 1,5 kg
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Karkówka wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Doskonałe karkówka barwy czerwonobrunatnej o wyraźnym smaku mięsa wędzonego. Delikatna nuta przypraw, użytych podczas peklowania doskonale podkreśla tradycyjny charakter i smak karkówki
Cały kawałek waży ok 1,5 kg - 2 kg
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso peklowane metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia co sprawia że karkówkę można długo przechowywać bez utraty walorów smakowych Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki
Cały kawałek waży ok 2 kg
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab długo peklowany (ok 30 dni) przysypany mieszanką naturalnych przypraw, głównie pieprz i czosnek. Suszony w suszarni do utraty 40% masy mięsa oraz otrzymania barwy brunatno-wiśniowej. Schab babuni jak większość suszonych i podsuszanych wędliny można długo przechować
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab wędzony gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Chude mięso barwy czerwonobrunatnej o charakterystyczny swojskim aromacie i smaku wędzonki. Spróbuj wędzonego schabu z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Doskonały soczysty schab barwy czerwonobrunatnej o swojski smaku typowym dla mięs wędzonych. Delikatna nuta przypraw doskonale podkreśla tradycyjny charakter i smak schabu. Spróbuj jak smakuje schab wędzony krotoszyński z tłuszczykiem
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab peklowany metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia, co sprawia że schab z komina można długo przechowywać bez utraty walorów smakowych. Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni, posypana mieszankę przypraw (majeranek). Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny w majeranku.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni, posypana mieszankę przypraw (papryka). Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny w papryce.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni i posypaniu mieszanką przypraw, gotowa do spożycia. Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny solonej z przyprawami.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso długo peklowane (ok 30 dni) przysypane mieszanką naturalnych przypraw, głównie pieprz i czosnek. Suszone w suszarni do utraty 40% masy mięsa oraz otrzymania barwy brunatno-wiśniowej. Szynkę jak prawie każde suszone i podsuszane wędliny można długo przechować. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs dojrzewających i suszonych.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Doskonałe chude ale i soczyste mięso barwy czerwonobrunatnej o wyraźnym smaku. Delikatna nuta przypraw użytych podczas peklowania podkreśla tradycyjny charakter szynki. Spróbuj jak smakuje wiejska szynka wędzona z Podlasia
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka łososiowa wędzona zimnym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Mięso barwy czerwonobrunatnej, delikatne, chude i soczyste. Szynka o wyrazistym głęboki smaku, świetne sprawdzi się jako główny składnik wykwintnych przystawek lub klasycznych kanapek. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka peklowane metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia, co sprawia że szynkę z komina można długo przechowywać bez utraty walorów kulinarnych. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs pieczonych i wędzonych
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Żeberka wędzone gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych. Soczyste żeberka o swojski wyrazistym smaku typowym dla mięs wędzonych gorącym dymem. Przyprawy użyte podczas peklowania podkreślają tradycyjny charakter i doskonały smak żeberek. Spróbuj jak smakują wędzone żeberka z Podlaskiej wsi.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Wyjątkowo delikatna parówka z mięsa wieprzowego, bez wypełniaczy, barwników – delikatnie przyprawiona i delikatnie wędzona dymem olchowym. Wygodne w przygotowaniu TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna
Składniki: mięso wieprzowe 96%, pozostałe 4% zioła i przyprawy, sól kamienna.
Delikatne kawałki mięsa z indyka. Zmiksowane z dodatkiem przypraw i soli kamiennej. Parzone i „owiewane” dymem olchowym. 0% konserwantów 100% Indyka. Wygodne w przygotowaniu TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna
Składniki: mięso z indyka 97%, pozostałe 3%: zioła i przyprawy naturalne, sól kamienna
Parówki idealne dla dzieci i osób preferujących delikatną dietę TYLKO mięso i przyprawy. Powstałe z mięsa cielęcego i wieprzowego. Wyjątkowo delikatne, bez dodatków wypełniaczy, w 100% z mięsa i naturalnych przypraw. TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna
Składniki: mięso cielęce 57% , mięso wieprzowe 40%, pozostałe 4%: zioła i przyprawy naturalne, sól kamienna
Opakowanie waży 150g
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO