Słonina lardo in conca - wysokiej jakości mięso ze sklepu super-stek.pl

Dojrzewająca słonina z włoskich tusz...

55,13 zł
110,25 zł / kg

Lardo in conca to słonina z włoskich tusz wieprzowych. Dojrzewa przynajmniej 6 miesięcy w marmurowych skrzyniach. Dzięki temu jest tak aromatyczna i delikatna. Pokrojona w cieniutkie plasterki doskonała na deskę wędlin. Może być dodatkiem do grzanek czy focacci, pizzy gourmet i polenty podawanej na ciepło. 

Pochodzenie produktu: Toskania

Pikantne salami wieprzowe typu kalabryjskiego

Włoskie Pikantne salami Spianata piccante Sant'...

37,80 zł
75,60 zł / kg

Pikantne salami wieprzowe z papryczką peperoncino typu kalabryjskiego - połówka

Włoska łagodna wędlina dojrzewająca z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego z rejonu Kampania.

Łagodne salami wieprzowe Napoli - Salame Napoli...

48,51 zł
69,30 zł / kg

Włoska wędlina dojrzewająca z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, tradycyjnie produkowana na południu Włoch, w regionie Kampania. Zazwyczaj formowana w kształt cylindra i obwiązywana sznurkiem. Salami o średnio-dużym stopniu zmielenia, łagodnym smaku i delikatnym aromacie, dojrzewa 60-80 dni.

Guanciale idealnie nadaje się do sosu Amatriciana i Carbonara.

Włoskie Guanciale - podgardle wieprzowe długo...

45,15 zł
90,30 zł / kg

Oryginalen, Włoskie Guanciale to mięso wieprzowe z podgardla. Posiada intensywny aromat i charakterystyczną maślaną konsystencję. Ten włoski przysmak wieprzowy jest w składzie podobny do boczku i jest przez Włochów często stosowany jako jego zamiennik.

Pochodzenie produktu: Lacjum

Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO