Idealny jako aromatyczna zupa lub baza do risotto, smoothies lub innych dań
Przygotowanie naszego bulionu kolagenowego trwa co najmniej 12 godzin -tylko dzięki długiemu procesowi gotowania, kości i szpik kostny mogą rozwinąć swój pełny smak i uwolnić swoje cenne wartości odżywcze. Wszystkie składniki pochodzą w 100% z upraw ekologicznych, kości pochodzą z bydła z wolnego wybiegu
Poczuj prawdziwy smak luksusu z naszymi burgerami wołowymi premium, przygotowanymi wyłącznie z wyselekcjonowanego mięsa rasy Black Angus z Urugwaju, znanej na całym świecie z niezrównanej jakości i soczystości. Produkt dla prawdziwych koneserów, którzy cenią sobie głębię smaku i doskonałość w każdym kęsie.
ZAMROŻONY BURGER POŁÓŻ BEZPOŚREDNIO NA GRILLA LUB PATELNIĘ - NIE MA POTRZEBY ROZMRAŻANIA GO WCZEŚNIEJ
RASA - BLACK ANGUS / MIEJSCE HODOWLI - URUGWAJ / PRODUCENT - UMI the ART of Beef
UWAGA! Jeden burger waży 100g - w zestawie są 2 burgery.
W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Nasze żeberka wołowe - szponder to idealny wybór dla miłośników intensywnie mięsnych doznań. Te soczyste kawałki wołowiny są znane z wyjątkowego smaku i aromatu, który rozwija się podczas długiego gotowania lub pieczenia. Szponder z kością może być wykorzystany do przygotowania doskonałych żeberek, które zadowolą Twoje kubki smakowe. Wypróbuj nasz przepis na żeberka wołowe w marynacie z miodu i musztardy, pieczone do perfekcji, aby uzyskać niepowtarzalne danie na każdą okazję. Te żeberka wołowe to gwarancja pełni smaku i aromatu, który z pewnością zachwyci Twoich gości.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Parmigiano Reggiano, znany także jako Parmezan, to legendarny włoski ser o twardej i ziarnistej strukturze, dojrzewający przez co najmniej 16 miesięcy. Jego wyrazisty, lekko orzechowy smak sprawia, że jest nieodłącznym elementem wielu dań, takich jak makarony, risotta, sałatki czy zupy. Parmigiano Reggiano to produkt o najwyższej jakości, wytwarzany według tradycyjnych metod z mleka krowiego, pochodzący z wyselekcjonowanych regionów Włoch. Idealny do tarcia, świetnie wzbogaci każde danie, nadając mu wyjątkowego aromatu i głębi. Jak mawiają Włosi: „Z Parmezanem każda potrawa smakuje lepiej – to król serów!”
SER Z MLEKA KROWIEGO
Kommentare (1)
Rang
Ihre Bewertung der Rezension kann nicht gesendet werden
Kommentar melden
Möchten Sie diesen Kommentar wirklich melden?
Meldung gesendet
Ihre Meldung wurde übermittelt und wird durch einen Moderator geprüft.
Ihre Meldung kann nicht gesendet werden
Eigenen Kommentar verfassen
Bewertung gesendet
Ihr Kommentar wurde gespeichert und wird sofort nach Freigabe durch einen Moderator angezeigt.
Ihre Bewertung kann nicht gesendet werden
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO