Cielęcina jest wyjątkowo krucha, delikatna, pozbawiona włókien i łagodna w smaku. Jest idealna dla dzieci jak i osób, dbających o linię, ponieważ ma niską zawartość tłuszczu. Jest lekkostrawna, bogata w białko, potas, cynk, żelazo, witaminę D i witaminę B
132-1
Neu
Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch:
Nasze kości wołowe szpikowe są nie tylko doskonałym źródłem bogatego, maślanego smaku, ale także niezwykle zdrowe dzięki zawartości kolagenu i innych składników odżywczych. Dzięki przecięciu wzdłuż, cały szpik kostny jest łatwo dostępny. Świetnie nadają się do przygotowania wywaru, który stanowi bazę wielu zup i sosów. Wypróbuj je w piekarniku, doprawione ziołami, czosnkiem i solą – smak jest niesamowity. Sklep mięsny Super-Stek dostarcza tylko najlepsze jakościowo produkty, które zachwycą każdego miłośnika kulinariów. Gotując nasze kości wołowe szpikowe, możesz być pewien, że Twoje dania będą pełne głębokiego, autentycznego smaku. Niezależnie od tego, czy przygotowujesz elegancką kolację, czy domowy posiłek, ten produkt z pewnością zrobi wrażenie na Twoich gościach.
Nasze mięso wieprzowe mielone to idealna baza do różnorodnych dań – od soczystych burgerów, przez smaczne kotlety, po wykwintne pasztety. Świeżo mielone z wysokiej jakości wieprzowiny (szynki, łopatki, karkówki), pochodzące od lokalnych rolników z podlaskiej wsi. Wypróbuj je w swoich ulubionych przepisach i ciesz się wyjątkowym smakiem!
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso długo peklowane (ok 30 dni) przysypane mieszanką naturalnych przypraw, głównie pieprz i czosnek. Suszone w suszarni do utraty 40% masy mięsa oraz otrzymania barwy brunatno-wiśniowej. Szynkę jak prawie każde suszone i podsuszane wędliny można długo przechować. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs dojrzewających i suszonych.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Włoska wędlina dojrzewająca z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, tradycyjnie produkowana na południu Włoch, w regionie Kampania. Zazwyczaj formowana w kształt cylindra i obwiązywana sznurkiem. Salami o średnio-dużym stopniu zmielenia, łagodnym smaku i delikatnym aromacie, dojrzewa 60-80 dni.
Kommentare (1)
Rang
Ihre Bewertung der Rezension kann nicht gesendet werden
Kommentar melden
Möchten Sie diesen Kommentar wirklich melden?
Meldung gesendet
Ihre Meldung wurde übermittelt und wird durch einen Moderator geprüft.
Ihre Meldung kann nicht gesendet werden
Eigenen Kommentar verfassen
Bewertung gesendet
Ihr Kommentar wurde gespeichert und wird sofort nach Freigabe durch einen Moderator angezeigt.
Ihre Bewertung kann nicht gesendet werden
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO