Nerki wołowe charakteryzują się ciemnoczerwonym kolorem oraz niewielkim przyrostem tłuszczowym. Nerki dostarczają dużych ilości wysokowartościowego białka, witaminę A i witaminy z grupy B. Mają niski poziom tłuszczów i nieznaczne ilości cholesterolu. Wykorzystuje się je do zup, potrawek, gulaszów, konserw, kiełbas, pasztetów i rolad.
187-1
Neu
Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch:
Świeży łój wołowy to produkt, który stanowi niezastąpiony składnik w tradycyjnej kuchni. Jego wyjątkowy smak i właściwości sprawiają, że jest idealny do smażenia, pieczenia oraz przygotowywania domowego smalcu. Dzięki świeżości naszego łoju wołowego uzyskasz potrawy o głębokim, bogatym smaku. Wypróbuj go do pieczenia ziemniaków, aby nadać im chrupkość i złocisty kolor. Świetnie sprawdzi się również jako baza do przygotowania tradycyjnych polskich potraw, takich jak pierogi czy bigos. Łój wołowy z naszego mięsnego sklepu to gwarancja najwyższej jakości i satysfakcji z każdego dania. Dodaj do koszyka i przekonaj się, jak wiele możliwości kulinarnych oferuje ten produkt. Przygotuj się na niezapomniane doznania smakowe!
Swą ciemnofioletową barwę zawdzięcza obecności siarki, która odgrywa ogromną rolę w procesie regeneracji naskórka, wpływa korzystnie na włosy i paznokcie. Czarna sól himalajska ma specyficzny jajeczny zapach. Jest wysoko ceniona przez wegan, używana do przyprawiania fofu, co daje w efekcie daniu smak jajecznicy. Popularna również jako składnik dań orientalnych.
Udziec z kurczaka nadbiebrzańskiego to wyjątkowa propozycja dla tych, którzy cenią sobie soczyste, aromatyczne mięso drobiowe. Ten pełen smaku udziec z kurczaka z kością jest idealny na dania pieczone, duszone oraz grillowane, a dzięki naturalnej hodowli wyróżnia się wyjątkową delikatnością i głębokim smakiem. Udziec drobiowy z naturalnym tłuszczem nadaje się doskonale do intensywnych marynat, takich jak mieszanka czosnku, rozmarynu i soku z cytryny, która podkreśli jego aromatyczność i kruchość. Można go także przygotować z warzywami w piekarniku, uzyskując pełnię smaku, którą docenią wszyscy biesiadnicy. Świetnie komponuje się z ziołami śródziemnomorskimi i pieczonymi ziemniakami – każdy kawałek to prawdziwa uczta. Jak mawiał pewien smakosz: "Dobry kurczak to więcej niż posiłek – to przeżycie!"
Łopatka bez kości z jelenia to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski.
Wątróbka z kurczaka, zwana również wątróbką drobiową, to delikatne, soczyste mięso, które doskonale sprawdzi się jako składnik zdrowych i smacznych potraw. Pochodzi z kurczaka nadbiebrzańskiego, co zapewnia jej wyjątkową jakość i smak. Wątróbka drobiowa jest bogata w żelazo, witaminy z grupy B i białko, co czyni ją idealnym wyborem dla osób dbających o zdrową dietę. Wypróbuj wątróbkę drobiową z jabłkiem – to połączenie słodyczy owoców i delikatnego smaku wątróbki sprawi, że Twoje danie będzie niepowtarzalne. Jest szybka w przygotowaniu i pełna wartości odżywczych.
Jak mawiał Auguste Escoffier: „Wątróbka to esencja smaku – nie da się jej niczym zastąpić!”.
Jedno opakowanie waży ok 0,7 kg
Kommentare (1)
Rang
Ihre Bewertung der Rezension kann nicht gesendet werden
Kommentar melden
Möchten Sie diesen Kommentar wirklich melden?
Meldung gesendet
Ihre Meldung wurde übermittelt und wird durch einen Moderator geprüft.
Ihre Meldung kann nicht gesendet werden
Eigenen Kommentar verfassen
Bewertung gesendet
Ihr Kommentar wurde gespeichert und wird sofort nach Freigabe durch einen Moderator angezeigt.
Ihre Bewertung kann nicht gesendet werden
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO