Nerki wołowe charakteryzują się ciemnoczerwonym kolorem oraz niewielkim przyrostem tłuszczowym. Nerki dostarczają dużych ilości wysokowartościowego białka, witaminę A i witaminy z grupy B. Mają niski poziom tłuszczów i nieznaczne ilości cholesterolu. Wykorzystuje się je do zup, potrawek, gulaszów, konserw, kiełbas, pasztetów i rolad.
187-1
Neu
Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch:
Miód lipowy uznawany jest za najcenniejszy i najbardziej pożądany miód nektarowy. Charakteryzuje go słodki i lekko ostry smak, dla wielu najlepszy z miodów, zarówno pod względem smaku, jak i właściwości leczniczych.
Nasze żeberka wieprzowe paski są idealnym wyborem dla miłośników soczystych i aromatycznych mięs. Doskonałe na grilla lub do pieczenia, zapewniają wyjątkowy smak i delikatność. Wypróbuj je z domową marynatą z miodem, sosem sojowym i czosnkiem, aby stworzyć niezapomnianą ucztę dla całej rodziny.
UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości. Jeden kawałek waży ok 1,50 kg
Miód rzepakowy ma dobroczynny wpływ na organizm i może być traktowany jako zdrowsza alternatywa cukru. Uznawany jest za jeden z najdelikatniejszych w smaku miodów.
Nasza polędwiczka wieprzowa to delikatne i soczyste mięso, idealne na szybkie i eleganckie danie. Polędwiczka wieprzowa doskonale nadaje się do pieczenia, smażenia lub grillowania. Wypróbuj ją w marynacie z musztardy dijon, czosnku i tymianku, aby uzyskać niezapomniany smak. Ta polędwiczka będzie doskonała na rodzinny obiad czy romantyczną kolację.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Oczyszczone flaczki wołowe pokrojone w paski. Flaki wołowe to jedna z najbardziej rozpoznawalnych i cenionych potraw w polskiej kuchni. Ta aromatyczna zupa flakowa przygotowywana jest z cienko pokrojonych kawałków flaków z wołowiny, które duszone w aromatycznym rosole, nabierają wyjątkowego smaku. Flaki na gęsto to klasyczna potrawa, która podbija serca swoim bogatym, intensywnym aromatem przypraw, takich jak majeranek, imbir, pieprz i gałka muszkatołowa. Tradycyjne flaki to danie, które idealnie sprawdzi się na zimowe dni, kiedy potrzebujemy solidnego, rozgrzewającego posiłku. To również doskonały wybór na rodzinne obiady, kiedy chcemy podkreślić smak domowej kuchni.
Jak mawiają miłośnicy polskiej kuchni: "Dobre flaki rozgrzeją i duszę, i ciało."
Kommentare (1)
Rang
Ihre Bewertung der Rezension kann nicht gesendet werden
Kommentar melden
Möchten Sie diesen Kommentar wirklich melden?
Meldung gesendet
Ihre Meldung wurde übermittelt und wird durch einen Moderator geprüft.
Ihre Meldung kann nicht gesendet werden
Eigenen Kommentar verfassen
Bewertung gesendet
Ihr Kommentar wurde gespeichert und wird sofort nach Freigabe durch einen Moderator angezeigt.
Ihre Bewertung kann nicht gesendet werden
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO