EKOLOGICZNY JAŁOWIEC
Suszony owoc jałowca stosowany jest do mięs i drobiu "na dziko", do dziczyzny, baraniny, potraw z fasoli. Dodaje się go do mieszanek peklujących, marynat, kiszonych ogórków i kapusty.
Skład: jałowiec 100%
Masa netto: 30g
(170,00 zł / kg)
CO SPRAWIA, ŻE IBÉRICO PORK JEST TAK WYJĄTKOWE?
Wszyscy, którzy skosztowali Ibérico, są zgodni co do jednego…
Kiedy po raz pierwszy spróbowali, nie mogli uwierzyć, że jedli wieprzowinę. Naturalna delikatność i doskonała marmurkowatość często sprawiają, że niczego niepodejrzewający goście zastanawiają się, czy naprawdę jedli wieprzowinę, czy wyśmienity stek Wagyu.
WYJĄTKOWOŚĆ IBÉRICO SPROWADZA SIĘ DO 3 CZYNNIKÓW
1. GENETYKA
Wykorzystywana jest wyłącznie najlepsza genetyka, aby produkować mięso najwyższej jakości. Zwierzęta są hodowane w bezstresowym środowisku i karmione dietą składającą się w 100% z trawy i zbóż.
2. STYL ŻYCIA
Aby uzyskać prawdziwą doskonałość rasy ibérico, świnie muszą być hodowane w odpowiednim środowisku i prowadzić szczęśliwe życie. W rzeczywistości świnie ibérico żyją dwa razy dłużej niż ich odpowiedniki. Świnie biegają swobodnie i jedzą lokalną, całkowicie naturalną kuchnię.
3. DIETA
Świnie rasy Iberyjskiej karmione są dietą składającą się z żołędzi i pełnych ziaren, co zapewnia wielowarstwowy smak i niesamowitą marmurkowatość.