Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików. Taki farsz wykonuje się bardzo szybko. Należy ugotować w dobrze osolonym i opieprzonym bulionie z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego owe płuca do miękkości. Cebulę obrać i razem z płuckami zmielić w malakserze. Nie mielimy na „proch i pył” ale dosyć grubo, aby grudki były wyczuwalne. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną świeżo startej gałki muszkatołowej.
Stanowią też idealny składnik dla zróżnicowanej karmy dla psów.
165-2
Neu
Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch:
Nasze schab wieprzowy z kością to klasyka polskiej kuchni, która zachwyca smakiem i aromatem. Mięso jest soczyste i delikatne, a dzięki kości zachowuje wyjątkową głębię smaku. Idealne do pieczenia, grillowania lub duszenia. Spróbuj marynaty z czosnkiem, majerankiem i miodem, aby wydobyć pełnię smaków. Zamów teraz i ciesz się domowym posiłkiem jak nigdy dotąd!
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ausgelöste Hähnchenschenkel aus dem Nadbiebrzański-Gebiet sind die ideale Wahl für alle, die Geflügelfleisch mit tiefem Geschmack schätzen, aber entbeinte Hähnchenschenkel bevorzugen. Dank des speziellen Ausbeinens, also der Entfernung der Knochen, bleibt der ausgelöste Hähnchenschenkel saftig und einfach zuzubereiten – eine leichte Marinade reicht aus, um ein wahres Festmahl zu kreieren. Hervorragend zum Braten, Backen und sogar Grillen geeignet, macht er sich gut als Hähnchensteak oder als Ergänzung zu aromatischen Eintopfgerichten. Versuchen Sie ihn mit Rosmarin, Knoblauch und Zitronensaft zuzubereiten, und er wird alle Feinschmecker begeistern. Wie die besten Küchenchefs sagen: "Ein gutes Gericht beginnt mit einer hervorragenden Zutat!"
Eine Packung enthält 3 Stück Schenkel und wiegt ca. 0,7 kg
Nerki wołowe charakteryzują się ciemnoczerwonym kolorem oraz niewielkim przyrostem tłuszczowym. Nerki dostarczają dużych ilości wysokowartościowego białka, witaminę A i witaminy z grupy B. Mają niski poziom tłuszczów i nieznaczne ilości cholesterolu. Wykorzystuje się je do zup, potrawek, gulaszów, konserw, kiełbas, pasztetów i rolad.
Nasze mięso wieprzowe mielone to idealna baza do różnorodnych dań – od soczystych burgerów, przez smaczne kotlety, po wykwintne pasztety. Świeżo mielone z wysokiej jakości wieprzowiny (szynki, łopatki, karkówki), pochodzące od lokalnych rolników z podlaskiej wsi. Wypróbuj je w swoich ulubionych przepisach i ciesz się wyjątkowym smakiem!
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Smalec Gęsi Premium jest źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych, nie zawiera konserwantów i jest w 100% naturalny. Sprawdza się zarówno w tradycyjnej kuchni, jak również w nowoczesnych technologiach kulinarnych. Polecany do smażenia, do potraw i przekąsek serwowanych na zimno i gorąco, takich jak: ryby, owoce morza, warzywa. Do nacierania chudych mięs jak cielęcina czy dziczyzna.
Kommentare (6)
Rang
Ihre Bewertung der Rezension kann nicht gesendet werden
Kommentar melden
Möchten Sie diesen Kommentar wirklich melden?
Meldung gesendet
Ihre Meldung wurde übermittelt und wird durch einen Moderator geprüft.
Ihre Meldung kann nicht gesendet werden
Eigenen Kommentar verfassen
Bewertung gesendet
Ihr Kommentar wurde gespeichert und wird sofort nach Freigabe durch einen Moderator angezeigt.
Ihre Bewertung kann nicht gesendet werden
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO