Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd..
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
(67,20 zł / kg)
Kiełbasa podsuszana – wyprodukowana z chudego mięsa wieprzowego z dodatkiem naturalnych przypraw. Kiełbasa surowa, suszona to swojska i aromatyczna wędlina z nutą z pikanterii, której nadaje jej ostra papryka. Spróbuj tradycyjnej kiełbasy podsuszanej z naszego sklepu mięsnego.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Dostosowywanie produktu
Nie zapomnij zapisać swojej personalizacji, aby móc dodać ją do koszykaMięso wieprzowe, sól, gorczyca czarna, pieprz naturalny, cukier, papryka ostra, majeranek, ziele angielskie, substancja konserwująca- azotyn sodu (sól peklująca)
Osłonka jadalna - jelita wieprzowe
Do wyprodukowania 100g produktu zużyto 122g mięsa wieprzowego
Wartość energetyczna 1567 KJ / 377kcal
Tłuszcz 29g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12g)
Węglowodany 2,2g (w tym cukry 1g)
Białko 28g
Sól 3g