Podudzie z kurczaka w pysznej kukurydzianej panierce, pieczone na złoty kolor - podawane z dipem. Ahh nikt się im nie oprze. Kurczaki z chowu nadbiebrzańskiego są zawsze wysokiej jakości, bez nastrzykiwania i bez antybiotyków.
Kiełbasa średnio rozdrobniona z mięsa z dzika z dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona. Dzięki ręcznej selekcji surowca oraz naturalnym przyprawom otrzymujemy produkt o oryginalnym smaku, charakterystycznym dla mięsa dziczyzny. Poddana wędzeniu dymem bukowo–olchowym zawdzięcza wyjątkowy smak i aromat.
100g produktu wytworzono z 84,2g mięsa z dzika i 18,9g mięsa wieprzowego.
Żeberka wędzone gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych. Soczyste żeberka o swojski wyrazistym smaku typowym dla mięs wędzonych gorącym dymem. Przyprawy użyte podczas peklowania podkreślają tradycyjny charakter i doskonały smak żeberek. Spróbuj jak smakują wędzone żeberka z Podlaskiej wsi.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych, pieczone w sposób tradycyjny w piecu opalanym drewnem. Mięso o jasnoczerwonej barwie, świetne sprawdzi się jako główny składnik wykwintnych przystawek jak również klasycznych kanapek. Poznaj swojski smak pieczonego schabu z wyraźną nutą tradycyjnych przypraw.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Komentarze (0)
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO