Na bujnych, zielonych pastwiskach Urugwaju THE BLACK prezentuje w 100% specjalnie wyselekcjonowane bydło rasy Black Angus, znane z charakterystycznej marmurkowatości genetycznej. Te młode zwierzęta pasą się na obfitych łąkach Urugwaju, a po dodaniu ponad 120-dniowej diety zbożowej, produkują niezwykłą wołowinę, pod marką THE BLACK.
Marmurkowa, soczysta i delikatna wołowina, którą oferujemy, jest świadectwem bezstresowego i zdrowego życia bydła THE BLACK, którego powierzchnia życiowa wynosi średnio 10000m² na zwierzę. Niezachwiane zaangażowanie w dobrostan zwierząt wyznacza nowe standardy jakości wołowiny. W uznaniu tej wyjątkowej jakości, THE BLACK otrzymał od 2019 roku prestiżowe nagrody na World Steak Challenge, zdobywając zarówno złote, jak i srebrne nagrody.
Poznaj THE BLACK, gdzie nagrodzona złotem wołowina, łączy się z bujnymi krajobrazem Urugwaju, tworząc kulinarne doznania jak żadne inne.