Kadzidełko należy ustawić na niepalnym podłożu i podpalić skręconą część bibuły, lekko rozdmuchując. Kadzidełko tli się przez około godzinę. W zamkniętych pomieszczeniach zapach kadzidełka może utrzymywać się nawet przez około dwa dni.
Nerki wieprzowe to aromatyczne i bogate w żelazo kawałki mięsa, które można wykorzystać w różnorodnych potrawach kuchni świata. Ich delikatna tekstura oraz charakterystyczny smak sprawiają, że są popularnym składnikiem dań mięsnych w wielu kuchniach. Bogactwo witamin i składników odżywczych sprawia, że nerki wieprzowe są nie tylko smaczne, ale także wartościowym dodatkiem do zróżnicowanej diety.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
W różowej soli jest to żelazo, które pobudza szpik kostny do produkcji czerwonych krwinek i wspomaga prawidłową pracę układu odpornościowego. Doskonale nadaje się do codziennego użytku w kuchni, przy produkcji przetworów, w zabiegach zdrowotnych, kosmetycznych i nie tylko. Dodatkowo piękne kryształki wspaniale dekorują potrawę.
Mięso długo peklowane (ok 30 dni) przysypane mieszanką naturalnych przypraw, głównie pieprz i czosnek. Suszone w suszarni do utraty 40% masy mięsa oraz otrzymania barwy brunatno-wiśniowej. Szynkę jak prawie każde suszone i podsuszane wędliny można długo przechować. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs dojrzewających i suszonych.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Komentarze (1)
OCENA
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO