Wysokiej jakości włoski sos ragù na bazie pulpy pomidorowej z mięsem wołowym i wieprzowym, oliwką z oliwek extravergine oraz warzywami: marchewką, selerem, cebulą i dodatkiem soli.
Golonka wieprzowa doskonale smakuje po ugotowaniu, szczególnie w kapuście. Golonka to klasyka Polskiej kuchni i ulubione danie większości mężczyzn. Równie dobrze smakuje po upieczeniu. Mniejszą golonkę można również grillować.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa żywiecka – wyprodukowana wyłącznie z wysokiej jakości mięsa wieprzowego (z szynki). Peklowana z dodatkiem naturalnych przypraw, wędzona tradycyjnie dymem dębowo – olchowym, następnie pieczona w piecu opalanym drewnem. Poznaj unikalny smak kiełbasy żywieckiej.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki przyprawione pieprzem, świeżym czosnkiem i majerankiem, nadziane w jelita baranie. Tradycyjnie kiełbasa biała cienka najlepiej smakuje po ugotowaniu lub upieczeniu. Polecana również do grillowania oraz jako dodatek do zup. Poznaj swojski smak kiełbasy białej w nowej cienkiej odmianie.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Komentarze (0)
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO