Gdy dobrze przyrządzimy żeberka wołowe, mięso idealnie odchodzi od kości, jest miękkie i aromatyczne. Jest na to wiele sposobów, żeberka w whisky, w sosie barbecue czy żeberka po burgundzku. Każdy ma swój ulubiony przepis.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Bydło, z którego wykrawane są nasze żeberka wołowe pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu są tak soczyste i delikatne. Gdy dobrze przyrządzimy żeberka wołowe, mięso idealnie odchodzi od kości, jest miękkie i aromatyczne.
Genialne
Najlepszy rosół ze szpondera jaki kiedykolwiek jadłam. Smak zarówno rosołu, jak i mięsa zachwyca całą rodzinę.
Serca z kurczaka duszone, smażone w gulaszu czy...
W skład elementu wchodzą mięśnie szyi oraz...
Karkówka bez kości to najczęściej wybierane...
Element odcięty z górnej części ćwierćtuszy...
Żołądki z kurczaka to niestety, ale zapomniane...
Schab wieprzowy bez kości, wykwintne chude...
Szynka element szczególnie walory smakowe...
Kiełbasa weselna - wyprodukowana z wysokiej...
Przeznaczony do spożycia w formie...
Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane...