W skład elementu wchodzą mięśnie szyi oraz część mięśnia najdłuższego grzbietu, uformowany na kształt walca.
Przeznaczenie kulinarne: element szczególnie polecany do grillowania, przygotowania wędzonek, bitek, kotletów, gulaszu a także do pieczenia i duszenia.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steka z polędwicy, ale ma więcej smaku. Sezonowany na mokro minimum 14 dni
UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.
Jest to jedna z najstarszych i najbardziej znanych przypraw, niezastąpiona do zup, rosołów, duszonych warzyw, sosów, wędlin potraw smażonych, galaretek itp. Liść laurowy stosuje się przy sporządzaniu marynat oraz przy kiszeniu kapusty.
Szynka wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Doskonałe chude ale i soczyste mięso barwy czerwonobrunatnej o wyraźnym smaku. Delikatna nuta przypraw użytych podczas peklowania podkreśla tradycyjny charakter szynki. Spróbuj jak smakuje wiejska szynka wędzona z Podlasia
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka peklowane metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia, co sprawia że szynkę z komina można długo przechowywać bez utraty walorów kulinarnych. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs pieczonych i wędzonych
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka łososiowa wędzona zimnym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Mięso barwy czerwonobrunatnej, delikatne, chude i soczyste. Szynka o wyrazistym głęboki smaku, świetne sprawdzi się jako główny składnik wykwintnych przystawek lub klasycznych kanapek. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Komentarze (3)
Oceń
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Karkówka wieprzowa z kością
W skład elementu wchodzą mięśnie szyi oraz część mięśnia najdłuższego grzbietu, uformowany na kształt walca.
Przeznaczenie kulinarne: element szczególnie polecany do grillowania, przygotowania wędzonek, bitek, kotletów, gulaszu a także do pieczenia i duszenia.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
* Pola wymagane
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO