Najbardziej wartościowy element tuszy wieprzowej. Jest to najdłuższy mięsień grzbietu (polędwica).
Przeznaczenie kulinarne: znakomity element do przygotowania wędzonek, kotletów, sznycli, jak również wszelkiego rodzaju pieczeni.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Najbardziej wartościowy element tuszy wieprzowej. Jest to najdłuższy mięsień grzbietu (polędwica).
Przeznaczenie kulinarne: znakomity element do przygotowania wędzonek, kotletów, sznycli, jak również wszelkiego rodzaju pieczeni.
Prawdziwe mięsko
Zamówiłam co prawda tylko niewielki kilogramowy kawałek i jeszcze nie był jedzony, ale już po wstępnej obróbce widać, że mięso jest świetnego gatunku.
jak u Babci
Poprosiłam o pocięcie schabu na kotlety. Były tak smaczne jak dawniej, przepyszne, miękkie i soczyste.
przepychota
Kupiła, mąż uwędził i była rodzinna uczta. Ten smak .....Nie sposób opisać
schab z kością
Świeży-bardzo ładny kawałek mięsa.
Schab
Mistrostwo, raj dla podniebienia
Ogon wołowy - niedoceniany przysmak W naszym...
Skrzydełka z kurczaka nadają się do...
Szynka łososiowa wędzona zimnym dymem w...
Szynka z tłuszczykiem peklowana z dodatkiem...
Słonina to niezbędny dodatek do przygotowania...
Ser Koryciński chilli i oregano jest robiony...
Pieczona złota noga z kurczaka mm.. pale lizać!...
Czy może być coś lepszego od soczystej golonki...
SÓL MORSKA GRUBA EKO Jest bardziej słona niż...
Ser jest robiony tradycyjną metodą,...