Czym właściwie jest Presa? Podobnie jak Pluma i Sekreto, wykrajany z okolic łopatki. Presa jest w rzeczywistości największą z tych trzech specjalistycznych kawałków. Dzięki dużemu przerostowi śródmięśniowego tłuszczu jest bardzo intensywne, a zarazem delikatne. Jest to cięcie stworzone do pieczenia, jak i do zmielenia na kotlety bądź pulpety.
Kaszanka, doskonałe połączenie mięsa i podrobów. Przyprawiona tradycyjnymi przyprawami w osłonce naturalnej. Wyrobów parzony. Najlepiej podawać na ciepło z pieczywem. Kaszanka świetnie smakuję po upieczeniu lub z grilla.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Produkowany ręcznie z mięsa z dzika z dodaną wieprzowiną. Delikatnie przyprawiony naturalnymi przyprawami z dodatkiem żurawiny, daje to lekki, słodko-winny smak.
Szynka ze skórą bez kości doskonale nadaję się do wędzenia, świetnie smakuję pieczona lub duszona z warzywami. Z szynki można również przyrządzić klasyczne sznycle wieprzowe.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Komentarze (1)
Oceń
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO