Doskonały do przygotowania wykwintnych, wyszukanych dań, jak np.: Paccheri con genovese di polpo - Paccheri con vongole, cozze e zucchine - Paccheri con speck, robiola e zafferano - Paccheri con ragù di datterini gialli, baccalà e mollica di pane fritto al basilico - Paccheri con baccalà, pomodorini e pinoli
Molisana to Włoska, rodzinna firma, zajmująca się przetwarzaniem najwyższej jakości semoliny z pszenicy durum od czterech pokoleń. Makarony Molisana swoją wyjątkowość zawdzięczają czterem elementom: rodzinna receptura przekazywana z pokolenia na pokolenie, czyste górskie powietrze otaczające uprawy pól pszenicznych, świeża źrodlana woda wykorzystywana podczas obróbki zboża oraz pszenica durum najwyższej jakości.
3013
Nowy
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Nasze schab wieprzowy z kością to klasyka polskiej kuchni, która zachwyca smakiem i aromatem. Mięso jest soczyste i delikatne, a dzięki kości zachowuje wyjątkową głębię smaku. Idealne do pieczenia, grillowania lub duszenia. Spróbuj marynaty z czosnkiem, majerankiem i miodem, aby wydobyć pełnię smaków. Zamów teraz i ciesz się domowym posiłkiem jak nigdy dotąd!
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Pyszna i soczysta wątróbka z kurczaka – łatwa w przygotowaniu. Pamiętajmy, żeby była mięciutka solimy ją dopiero po usmażeniu! Nasze kurczaki są bez nastrzykiwania, bez antybiotyków i z chowu bezstresowego – także mięso jest najwyższej jakości.
Golonka parzona to klasyka polskiej kuchni, przygotowywana z najwyższej jakości wieprzowego mięsa. Parzona i doprawiana naturalnymi przyprawami, takimi jak sól, pieprz i czosnek, zachowuje pełnię smaku i aromatu. Miękka i soczysta, idealnie nadaje się do podania na ciepło lub zimno. Golonka parzona to doskonały wybór na rodzinne obiady czy imprezy. Poznaj autentyczny smak golonki parzonej dzięki ofercie sklepu mięsnego Super-Stek.pl.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa chłopska to mieszanka drobnych mięs wieprzowych doprawionych świeżym czosnkiem, mielonym naturalnym pieprzem i majerankiem. Kiełbasa wędzona na ciepło dymem dębowo – olchowym i następnie odparzana. Kiełbasa chłopska najlepiej smakuje podana na gorąco, opiekana na grillu lub w ognisku
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Komentarze (1)
OCENA
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO