![]() | NÓŻ RZEŹNICZY ROZBIOROWY ostrze ryflowane Nusret DICK ErgoGrip 8242526K | +110,00 zł |
Brak produktów
N1002
ErgoGrip, to bezpieczne, higieniczne i efektywne noże rzeźnicze, do użytku pforesjonalnego, o ostrzach z wysokiej jakości chromo-molibdenowej.
Używane i polecany przez samego Szefa Kuchni i restauratora Nusret Gökçe znanego na całym świecie jako Salt Bae.
Typ: nóż rzeźniczy rozbiorowy
Kolor: niebieski
Długość ostrza: 21 cm
Producent / Seria: Friedr. DICK / ErgoGrip
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Wykonany ze stali chromo-molibdenowej, wysokiej jakości stopu X55CrMo14, a także z poliamidu, czyli tworzywa sztucznego o podwyższonej odporności mechanicznej, profesjonalny nóż rzeźniczy "ErgoGrip". Nóż został wyposażony w komputerowo ostrzone i laserowo kontrolowane, wysokopolerowane ostrze, o bardzo efektywnej krawędzi tnącej, utwardzanej do 56° HRC, tj. stopnia twardości znacznie zmniejszającego zużywanie się materiału.
Specjalna procedura technologiczna wyposaża noże "ErgoGrip" w ergonomiczne, wygodne uchwyty, o antypoślizgowej powierzchni rękojeści i to zarówno w stanie mokrym, jak i tłustym, a nawet w przypadku pracy w metalowych rękawicach ochronnych.
Wolna przestrzeń między ostrzem, a uchwytem zapewnia odpowiednią ochronę palcom.
Noże są żaroodporne do +130°C i nadają się do zmywarek.
Jednak specjaliści firmy Friedr. Dick, w trosce o ostrość noży, odradzają taki sposób ich czyszczenia, zalecając raczej mycie ręczne, a po umyciu, ręczne wytarcie całego noża do sucha.
ErgoGrip, to bezpieczne, higieniczne i efektywne noże rzeźnicze, do użytku pforesjonalnego, o ostrzach z wysokiej jakości chromo-molibdenowej.Używane i polecany przez samego Szefa Kuchni i restauratora Nusret Gökçe znanego na całym świecie jako Salt Bae.Typ: nóż rzeźniczy rozbiorowy Kolor: niebieski Długość ostrza: 26 cm Producent / Seria: Friedr....
Mięso gulaszowe z sarny to element mięsa dla...
Udziec wołowy bez kości jest to bardzo chudy...
Doskonałej jakości smalec z dużymi kawałkami...
Kiełbasa wyprodukowana z grubo-rozdrobnionego...
Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe...
Schab wieprzowy bez kości, wykwintne chude...
Wołowina na tatar to starannie wyselekcjonowane...
Łój wołowy Gotowanie jest tradycyjnie uważane...
Słonina o grubości 4-5 cm ze skórą. Jest to...
Tuszka z kurczaka z chowu bezstresowego, bez...