Brak produktów
Gotowanie jest tradycyjnie uważane za główny obszar stosowania wewnętrznego łoju wołowego . Ten produkt jest używany do przygotowywania gorących potraw: zup, przystawek, solanek. Służy do smażenia i duszenia potraw mięsnych i warzywnych.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Gotowanie jest tradycyjnie uważane za główny obszar stosowania wewnętrznego łoju wołowego . Ten produkt jest używany do przygotowywania gorących potraw: zup, przystawek, solanek. Służy do smażenia i duszenia potraw mięsnych i warzywnych.
Naukowcy badający korzystne i szkodliwe właściwości łoju wołowego dowiedzieli się, że zawiera on:
Produkt wysokokaloryczny. Jego wartość energetyczna wynosi nie mniej niż 900 Kcal na 100 g .
Świetny łój
Świetny produkt. Przetopiony tluszcz na łój idealnie gości u nas jako olej do smażenia, jedzenia oraz baza do domowej roboty kosmetyków. Szczelnie i dobrze zapakowane za każdym razem.
A gdzie stearynowy?
Zaletą wołowiny jest tłuszcz z kwasem stearynowym, który pomaga chudnąć. Kwas linoleinowy to odwrotność - tuczy. Ten drugi jest w przewadze jedynie gdy krowy nie są naturalnie karmione trawą, a dokarmiane lub "wykańczane" kukurydzą czy soją GMO. Nie tędy droga. Tańsze mięso i większe wagowo nie oznacza zdrowsze! Z reguły przeciwnie. Na zdrowie!
Mniam
Nigdy nie widziałem u mnie w miasteczku łoju wołowego a zawsze chciałem spróbować. Polecam
Łój
Super łój
Antrykot wołowy z kością znakomicie nadaje się...
Ekologiczny czosnek mielony Popularna i znana...
SOS SAŁATKOWY Z CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM EKO W...
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po...
Sos Dziki Bill Habanero X to do niedawna...
Steki z kością ze środkowej części udźca z...
EKOLOGICZNA KOLENDRA MIELONA Kolendra służy do...
Boczek peklowany metodą suchą, poprzez...
Ligawa to chude mięso, delikatne i soczyste o...
Kurkuma plastry eko Jest składnikiem różnych...