Brak produktów
119
Jelita wieprzowe cienkie najczęściej służą do produkcji kiełbas i wszelkiego rodzaju wędlin w osłonkach. Osłonka z jelita naturalnego jest w pełni jadalna. Szczególnie polecane do wyrobu domowych tradycyjnych wędlin. Średnica jelita cienkiego to ok 26-28mm
UWAGA! Jelita cienkie sprzedawane są na sztuki. Cena dotyczy jednej paczki w której znajduje się 10m jelit.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Jelita wieprzowe cienkie najczęściej służą do produkcji kiełbas i wszelkiego rodzaju wędlin w osłonkach. Osłonka z jelita naturalnego jest w pełni jadalna. Szczególnie polecane do wyrobu domowych tradycyjnych wędlin. Średnica jelita cienkiego to ok 26-28mm
PRZYPRAWA DO MIĘSA WIEPRZOWEGO EKO Wzbogaca...
Udziec wołowy bez kości jest to bardzo chudy...
Boczek peklowany z dodatkiem przypraw...
Podgardle wieprzowe - polecane do produkcji...
Słonina o grubości 4-5 cm ze skórą. Jest to...
Kindziuk wyprodukowany z grubo-rozdrobnionego...
Mięso gulaszowe z jelenia to element mięsa dla...
Produkt sprzedawany w opakowaniu o wadze około1...
Gicz cielęca to wysokiej jakości mięso, jest...
PRZYPRAWA DO ŻURKU I BARSZCZU BIAŁEGO EKO...