Brak produktów
Nerki wołowe charakteryzują się ciemnoczerwonym kolorem oraz niewielkim przyrostem tłuszczowym. Nerki dostarczają dużych ilości wysokowartościowego białka, witaminę A i witaminy z grupy B. Mają niski poziom tłuszczów i nieznaczne ilości cholesterolu. Wykorzystuje się je do zup, potrawek, gulaszów, konserw, kiełbas, pasztetów i rolad.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Nerki wołowe charakteryzują się ciemnoczerwonym kolorem oraz niewielkim przyrostem tłuszczowym. Nerki dostarczają dużych ilości wysokowartościowego białka, witaminę A i witaminy z grupy B. Mają niski poziom tłuszczów i nieznaczne ilości cholesterolu. Wykorzystuje się je do zup, potrawek, gulaszów, konserw, kiełbas, pasztetów i rolad.
Drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki...
SÓL MORSKA GRUBA EKO Jest bardziej słona niż...
Żeberka z sarny idealne na każdą okazję....
Golonka wieprzowa doskonale smakuje po...
Ligawa to chude mięso, delikatne i soczyste o...
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po...
Żeberka wędzone gorącym dymem w wędzarni...
Domowy obiad inny niż zwykle? Proponujemy...
Kark wołowy to element odcięty z górnej części...