Jest 4 produktów.



Angus Cowboy Stek  od Miguel Vergara - Doskonałość i Soczystość
  • -10%
  • Nowy

ANGUS COWBOY PREMIUM STEK - Hiszpania - Miguel...

208,00 zł 187,20 zł
260,00 zł / kg
-10%

Angus Cowboy stek od Miguel Vergara jest wykrawany z wyselekcjonowanych zwierząt wypasanych na pastwiskach Salamanki i w górach Leónu. W ten sposób uzyskuje się kawałek, w którym doskonale docenić można wszystkie charakterystyczne niuanse rasy Angus: idealny marmurek i miękka tekstura z niezapomnianym aromatem, wielką soczystością w ustach oraz soczystym i pysznym smakiem. Wyróżniony trzema gwiazdkami na prestiżowym Great Taste Awards!

RASA - BLACK ANGUS  /  MIEJSCE HODOWLI - HISZPANIA  /  PRODUCENT - MIGUEL VERGARA

UWAGA! Jeden stek waży ok 800g Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

  PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY



Wysokiej jakości mięso z młodej gęsi Filet z Młodej Gęsi z Kością
  • -15%

Filet z młodej gęsi z kością

96,00 zł 81,60 zł
120,00 zł / kg
-15%

Nasz filet z młodej gęsi z kością charakteryzuje się delikatnym, soczystym mięsem o bogatej teksturze. Kość dodaje mięsu głębi smaku oraz aromatu, sprawiając, że potrawa jest jeszcze bardziej wyjątkowa.

Producent- firma DROSED

  PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY

Jeden filet waży ok 0,80 kg

Wyjątkowy Pasztet z Królika - Tradycyjny Smak, Najwyższa Jakość
  • -10%

Prawdziwy Pasztet z królika 160g słoik

18,90 zł 17,01 zł
18,90 zł / szt
-10%

Starannie wyselekcjonowane mięso i wątróbka królika tworzą bogaty smak. Idealny na rodzinny obiad czy świąteczny stół
TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna

Składniki: mięso z królika 82%, Wątróbka z królika 8%, rosół z królika 5%, marchew, pietruszka, jabłko, miód, pieprz czarny, cebula suszona, sól kamienna, gałka muszkatołowa, czosnek, oregano

Opakowanie waży 160g

PRODUKT BEZGLUTENOWY

Doskonałej jakości łój wołowy produkt 100% naturalny, bez dodatków
  • -10%

Łój wołowy wytopiony - wiadro 5kg

65,00 zł 58,50 zł
65,00 zł / szt
-10%

Doskonałej jakości tłuszcz spożywczy pochodzenia zwierzęcego, otrzymany przez tradycyjne wytopienie z tkanki tłuszczowej bydła.  Wysoki poziom kwasów tłuszczowych nasyconych poprawia stabilność temperatury i zmniejsza wrażliwość na utlenianie, dzięki czemu produkt może być używany do smażenia i pieczenia. Łój charakteryzuje się neutralnym zapachem oraz znakomitymi parametrami fizyko-chemicznymi.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO