Jest 3 produktów.



ANGUS COTE DE BOEUF RIBEYE PREMIUM STEK - Hiszpania - Miguel Vergara
  • -10%

ANGUS COTE DE BOEUF PREMIUM RIB STEK z kością -...

210,00 zł 189,00 zł
236,25 zł / kg
-10%

Stek Cote de Boeuf, często nazywany królewskim stekiem, to nic innego jak klasyczny stek z antrykotu z zachowaną kością, co dodatkowo wzmacnia smak mięsa podczas grillowania. Jest to bez wątpienia jeden z najznakomitszych steków w naszej ofercie. To nie tylko doskonały wybór dla miłośników wyśmienitej wołowiny, ale również wspaniała propozycja na celebrację ważnych chwil. Piękny marmur, konkretna gramatura ok. 1 kg oraz fantastyczny smak mięsa to cechy, które stawiają go w jednym rzędzie z trzema królami grilla obok Tomahawka i Cowboy steaka.

Sezonowany na sucho min 30 dni

RASA - BLACK ANGUS  /  MIEJSCE HODOWLI - HISZPANIA  /  PRODUCENT - MIGUEL VERGARA

UWAGA! Jeden stek waży ok 800g Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

  PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY



Stek Striploin Angus - Dwukrotnie Nagrodzony w Great Taste Awards
  • -5%

ANGUS STRIPLOIN PREMIUM STEK 500g - Hiszpania -...

120,75 zł 114,71 zł
229,43 zł / kg
-5%

Stek Striploin z rasy Angus od Miguel Vergara to prawdziwy rarytas dla zmysłów, wyróżniony dwoma gwiazdkami na prestiżowym Great Taste Awards, znanym również jako "Oscary Świata Żywności". To nie tylko potwierdzenie wyjątkowej jakości i smaku naszego mięsa, ale także dowód na to, że każdy kęs tego steku to czysta przyjemność.

Sezonowany na sucho min 30 dni

RASA - BLACK ANGUS  /  MIEJSCE HODOWLI - HISZPANIA  /  PRODUCENT - MIGUEL VERGARA

UWAGA! Jeden stek waży ok 500g Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

  PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY

Smalec z wołowiną i grzybami totalna nowość
  • -10%

Smalec z wołowiną i grzybami 200g

8,40 zł 7,56 zł
7,56 zł / szt
-10%

Wyróżniający się smakiem Smalec z  Wołowiną i Grzybami!

Smak który powstał w oparciu o wysokiej jakości składniki oraz bukiet przypraw takich jak czosnek, tymianek, czarny pieprz i rozmaryn. Aromatyczny, przywołujący naturę smak wołowiny z leśnymi grzybami najlepiej smakuje serwowany na pajdzie grubej świeżej kromki chleba z dodatkiem kiszonego ogórka.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO