Nowe produkty

52,38 zł

Naturalny, ręcznie robiony pasztet wieprzowo, wołowo, cielęcy Składniki: mięso wieprzowe, mięso wołowe, mięso cielęce, bułka tarta, sól, cebula, pieprz naturalny, pieprz ziołowy, gałka muszkatałowa

0 Recenzje
66,67 zł

Naturalny, ręcznie robiony pasztet z gęsią, doskonały na kanapki. Składniki: mięso z indyka, mięso z gęsi, mięso wieprzowe, wątroba drobiowa, warzywa: seler, marchew, cebula, bułka tarta, sól, pieprz naturalny, gałka muszkatołowa, majeranek, może zawierać śladowe ilości gorczycy

0 Recenzje
35,24 zł

Naturalny, ręcznie robiony pasztet wieprzowy, doskonały na kanapki. Składniki: mięso wieprzowe, wątroba wieprzowa, bułka tarta, sól, cebula, pieprz naturalny, pieprz ziołowy, gałka muszkatałowa

0 Recenzje
61,90 zł

Udziec wołowy bez kości jest to bardzo chudy kawałek mięsa, który po zmieleniu doskonale nadaje się soczysty tatar.  WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
52,38 zł

Pierwsza krzyżowa stanowi część udźca wołowego. Najczęściej przeznaczana jest na pieczenie, na dziko, ale także na sztufady, zrazy i różnego rodzaju potrawy gotowane. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
9,52 zł

Nerki wołowe charakteryzują się ciemnoczerwonym kolorem oraz niewielkim przyrostem tłuszczowym. Nerki dostarczają dużych ilości wysokowartościowego białka, witaminę A i witaminy z grupy B. Mają niski poziom tłuszczów i nieznaczne ilości cholesterolu. Wykorzystuje się je do zup, potrawek, gulaszów, konserw, kiełbas, pasztetów i rolad.

0 Recenzje
11,62 zł

Jądra wołowe to mięso podrobowe tuszy wołowej. Ostry zapach, w kolorze jasnoczerwonym, miejscami lekko żółtym. Są dobrym źródłem pełnowartościowego białka. Jądra wołowe znajdują zastosowanie w przetwórstwie wędliniarskim, szczególnie do wyrobu kiszek oraz kaszanek.

0 Recenzje
42,86 zł

Tradycja spożywania penisów wywodzi się z medycyny starożytnych Chin. Według niej jedzenie penisów jest tym samym, czym dzisiaj łykanie tabletek na potencję. Dzięki podwyższaniu poziomu „yang” (męskości, aktywności) stała się podstawą profilaktycznej walki z impotencją i bezpłodnością.

0 Recenzje
11,43 zł

Stek ze schabu wieprzowego z kością to odpowiednik popularnego, wołowego T-bone steka. Z jednej strony kości jest schab wieprzowy, natomiast z drugiej strony polędwiczka. Sklep super-stek Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
9,43 zł

Stek ze schabu wieprzowego to odpowiednik popularnego, wołowego New York Steka. Sklep super-stek Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
8,57 zł

Skórki wieprzowe stosuje się zwykle jako dodatek do kiszek i salcesonów. Po ugotowaniu są także źródłem kolagenu. Można z nich również przygotować chrupiące smażone skórki - przystawka prosto z Azji. Przepis poniżej -->> WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
17,14 zł

Głowizną nazywa się mięso otrzymywane po oddzieleniu od świńskiej głowy mózgu, uszu, języka i oczu. Nasi przodkowie potrafili wykorzystywać je na wiele sposobów, przede wszystkim do przygotowywania zup i wyrobu wędlin. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
8,57 zł

W ogonach wieprzowych jest bardzo dużo kolagenu, tego dobrego dla naszych kości. Smakują znakomicie duszone z warzywami. Jest to również świetna przekąska dla naszych czworonogów. Jakby ich nie przyrządzić- u nas znajdą Państwo świeże uszy prosto z rozbioru ;-) WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
Pokazuje 1 - 13 z 13 elementów