Włoskie pomidory bez skórki z regionu Apulia. Zrywane w najgorętsze dni roku, uprawiane na gorącym włoskim słońcu, charakteryzują się doskonałym aromatem i wyjątkowym smakiem.
Produkt ten otrzymywany jest ze świeżych, zdrowych i dojrzałych, wyselekcjonowanych pomidorów, które pochodzą z plantacji w regionie Apulia. Zrywane w najgorętsze dni roku, uprawiane na gorącym włoskim słońcu, charakteryzują się doskonałym aromatem i wyjątkowym smakiem. Po dokładnym oczyszczeniu są one obierane ze skórki i zamykane w wygodne i łatwe do otwierania metalowe puszki.
Sugestie
Pasują do sosów, pieczeni i dań głównych. Idealne na sosy do makaronów, na pizzę, zupy minestrone, a także kremu z karmelizowanych pomidorków. Można je stosować również jako zamiennik świeżych pomidorów.
3017
Nowy
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Żeberka paski doskonałe na codzienny obiad, uroczyste przyjęcie oraz na grilla ze znajomymi. Przyrządzane na ostro, czy też słodko z odrobiną miodu zawsze smakują wyśmienicie. Żeberka to klasyka Polskiej kuchni. Sklep super-stek.pl Poleca.
UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości. Jeden kawałek waży ok 1,50 kg
Pierwsza krzyżowa stanowi część udźca wołowego. Najczęściej przeznaczana jest na pieczenie, na dziko, ale także na sztufady, zrazy i różnego rodzaju potrawy gotowane.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Sugo all’arrabiata to gotowy sos do makaronu na bazie pulpy pomidorowej z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino, oliwy z oliwek, cebuli, czosnku, pietruszki i bazylii. Polecany dla tych, którzy mają mało czasu na gotowanie, ale nie chcą rezygnować z dobrego makaronu we włoskim stylu. Smaczny i dobry jakościowo.
Stek ze schabu wieprzowego z kością to odpowiednik popularnego, wołowego T-bone steka. Z jednej strony kości jest schab wieprzowy, natomiast z drugiej strony polędwiczka. Sklep super-stek Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Jest bardziej słona niż sól spożywcza, dlatego należy spożywać ją w mniejszych ilościach. W kuchni polecana jest jako dodatek do sałatek czy dań grillowanych. Sól morską można połączyć z wybranymi przez siebie ziołami, które stworzą wyjątkową kompozycją i stosować ją do np. marynowania mięs. Sól morską można również dodawać do kąpieli.
Komentarze (0)
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO