Odmiana oliwek leccino to jedna z najbardziej rozpowszechnionych i lubianych odmian oliwek we Włoszech. Oliwki drylowane z dodatkiem papryczki peperoncino w zalewie z dodatkiem octu winnego, olejem słonecznikowym, czosnkiem, koprem włoskim.
3029
Nowy
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Element uzyskany z półtuszy. Żeberka stanowią pierwsze cztery żebra wraz z częścią chrząstkową, bez odcinka przepołowionego mostka. Pokryty anatomiczną warstwą mięśni. Może być wykorzystywane w gastronomi, do pieczenia, duszenia
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa średnio rozdrobniona z mięsa sarny i z niewielkim dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona. Ręczny proces produkcji z użyciem naturalnych przypraw, pozwala wyodrębnić oryginalny, niepowtarzalny smak dziczyzny.
100g produktu wytworzono z 84,2 g mięsa z sarny i 18,9 g mięsa wieprzowego
Włoskie pomidory bez skórki z regionu Apulia. Zrywane w najgorętsze dni roku, uprawiane na gorącym włoskim słońcu, charakteryzują się doskonałym aromatem i wyjątkowym smakiem.
Drylowane włoskie ciemne oliwki Taggiasche w zalewie z oliwą z oliwek. Znakomite jako przystawka i przekąska, doskonałe do sałatek. Świetnie sprawdzą się jako dodatek na pizzę.
Drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki przyprawione pieprzem, świeżym czosnkiem i majerankiem, nadziane w jelita baranie. Tradycyjnie kiełbasa biała cienka najlepiej smakuje po ugotowaniu lub upieczeniu. Polecana również do grillowania oraz jako dodatek do zup. Poznaj swojski smak kiełbasy białej w nowej cienkiej odmianie.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Komentarze (0)
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO