Wykonany ze stali chromo-molibdenowej (stal nierdzewna X55CrMo14) i wytrzymałego tworzywa, nóż z serii "Red Spirit". Nóż zaopatrzono w okrągłą, zrobioną w stylu azjatyckim rękojeść. Zastosowany materiał jest antypoślizgowy i higieniczny, a kształt uchwytu zapewni odpowiednią siłę trzymania. Ostrze noża Red Spirit, ze swoją niezwykle ostrą krawędzią tnącą, pozwala na precyzyjne cięcie oraz perfekcyjne obieranie lub dekorowanie owoców i warzyw, a dzięki zakrzywionej formie klingi, jest jeszcze bardziej poręcznym narzędziem tnącym, które łatwo jest dopasować/ dostosować do różnych krzywizn powierzchni ciętego materiału, co tym samym umożliwi użytkownikowi szybszą, a także bardziej skuteczną pracę. Specjaliści firmy Friedr. Dick doradzają, że dla żywotności ostrza lepiej jest myć noże ręcznie, niż wkładać je do zmywarek.
N2008
Nowy
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Rosół to tradycyjna, polska zupa, uwielbiana przez wszystkich. Kurczaki z fermy położonej nad Biebrza są z chowu bezstresowego, nie są nastrzykiwane i nie podaje się im antybiotyków - także drób jest zawsze świeży i najwyższej jakości.
Oliwa extravergine z dodatkiem ostrej papryczki to bardzo popularna receptura śródziemnomorska, znana i używana już w czasach starożytnych. Otrzymuje się ją dzięki macerowaniu ostrej suszonej papryczki w oliwie z oliwek.
Włoska wędlina dojrzewająca z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, tradycyjnie produkowana na południu Włoch, w regionie Kampania. Zazwyczaj formowana w kształt cylindra i obwiązywana sznurkiem. Salami o średnio-dużym stopniu zmielenia, łagodnym smaku i delikatnym aromacie, dojrzewa 60-80 dni.
Komentarze (0)
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO