![]() | Kości cielęce |
Brak produktów
Gicz cielęca to wysokiej jakości mięso, jest ona bogata w białko i minerały, takie jak fosfor i wapń. Golonka cielęca jest idealna dla osób, które cenią sobie zdrowy styl życia. Jest ona również polecana dla sportowców, ponieważ pomaga w regeneracji mięśni. Można ją przygotowywać na wiele różnych sposobów, takich jak duszenie, gotowanie lub pieczenie
JEDEN KAWAŁEK WAŻY OK 1KG
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Golonka cielęca to wyjątkowo smaczny i aromatyczny rodzaj mięsa, które pochodzi z tylnej części uda cielęcego. Jest ona delikatna i soczysta, a jej specjalny smak pochodzi z odpowiedniego przyrządzenia oraz długiego duszenia. Jest to idealna propozycja dla miłośników mięsa cielęcego, którzy cenią sobie wysoką jakość i smak. Dzięki swoim właściwościom odżywczym, golonka cielęca jest również polecana przez dietetyków. Znakomitym sposobem na przyrządzenie golonki cielęcej jest duszenie lub pieczenie z ziołami i warzywami.
Zupa kolagenowa ma cudowne właściwości lecznicze. Do przygotowania wywaru używamy kawałków mięsa znajdujących się blisko kości, ponieważ są one lekkostrawne oraz kości, które powinny być przecięte, aby szpik mógł się wydobyć – doprawiamy wg uznania. Składniki gotujemy ok. 3 godz. dzięki temu uzyskamy najlepsze właściwości lecznicze.
Żeberka cielęce to pewniak w zadowoleniu wszystkich smakoszy! Duszone z warzywami? Pieczone na ostro? W sosie BBQ? A może w sosie słodko-kwaśnym? Mm.. tylko palce lizać! UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 2 kg
Karkówka cielęca pieczona w rękawie foliowym będzie zawsze miękka i soczysta. Niepowtarzalnie smakuje z dodatkiem tymianku i leśnych prawdziwków – musisz tego spróbować! UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 1,5 kg
Grasica cielęca to doskonałe urozmaicenie w kuchni. Można ją gotować, grillować, dusić i zapiekać. Na jej bazie przygotujemy sosy, risotto lub po odpowiedniej obróbce podamy w niezastąpionej w smaku sałatce. UWAGA! PRODUKT MOŻE BYĆ MROŻONY. PO TRANSPORCIE ISTNIEJE RYZYKO ROZMROŻENIA. Jeśli zależy Ci na świeżym produkcie, proszę napisać to w uwagach do...
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po...
Pecorino z płatkami ostrej włoskiej papryczki...
Obok Parmigiano Reggiano (parmezan) i Grana...
Chrupiąca ćwiartka z kurczaka o głębokim złotym...
Ser Koryciński Swojski z czosnkiem niedźwiedzim...
Tuszka z kurczaka z chowu bezstresowego, bez...
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
Boczek łososiowy wędzony zimnym dymem w...
PRZYPRAWA DO KARPIA Przyprawa do karpia jest...