Kiełbasa średnio rozdrobniona, z najlepszego gatunkowo mięsa jelenia, z niewielkim dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona. Perfekcyjny zestaw naturalnych przypraw, tradycyjna ręczna obróbka sprawia, że koneserzy znajdą w niej kwintesencję smaku i aromatu dziczyzny.
100g produktu wytworzono z 84,2 g mięsa z jelenia i 18,9 g mięsa wieprzowego
Cynamonem można przyprawiać wszystkie potrawy słodzone, np. budynie, napoje mleczne, ciastka, czekoladę. Niewielką ilość cynamonu dodaje się do gulaszu, baraniny, wołowiny, gotowanej ryby, szynki. Przyprawiamy nim także poncze i różne napoje np. colę.
Gdy dobrze przyrządzimy żeberka wołowe, mięso idealnie odchodzi od kości, jest miękkie i aromatyczne. Jest na to wiele sposobów, żeberka w whisky, w sosie barbecue czy żeberka po burgundzku. Każdy ma swój ulubiony przepis.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Rosół to tradycyjna, polska zupa, uwielbiana przez wszystkich. Kurczaki z fermy położonej nad Biebrza są z chowu bezstresowego, nie są nastrzykiwane i nie podaje się im antybiotyków - także drób jest zawsze świeży i najwyższej jakości.
Oliwa z oliwek extravergine tłoczona bezpośrednio z oliwek za pomocą środków mechanicznych, 1l
Pochodzenie produktu: Apulia
Komentarze (1)
Oceń
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO